Hur loggar jag ut?

För att logga ut efter ditt besök på eDarling, klickar du på knappen märkt ”Logga ut” i övre högra hörnet på sidan.

Du kan också bara stänga ner webbläsaren genom att klicka på det röda krysset i övre högra eller vänstra hörnet av din browser. Då sparas dina uppgifter till nästa gång du går in på sidan och du behöver inte logga in. Om du använder en delad dator rekommenderar vi dig att alltid logga ut efter varje besök.

Du kan också besöka vårt Hjälpcenter för fler frågor och svar.

Hjälpcenter