Registrering och inloggning

anmälan inloggning

Hur registrerar jag mig, och hur loggar jag in?

Har du problem att logga in eller får du ett felmeddelande?

Om du har problem att logga in eller om ett av följande meddelande dyker upp:
”Denna sida är inte nåbar” eller
”ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR 107”
så finns det 3 olika möjligheter för att lösa problemet.

1. Uppdatera din webbläsare genom att ladda ner den nyaste version t.ex. Internet Explorer 9 eller Firefox. Läs här hur du uppdaterar din webbläsare.

2. Använd en uppdaterad verison av en annan webbläsare (Google Chrome, Opera, FireFox)

3. Aktivera TLS i din webbläsare genom att göra följande:
– Internet Explorer:
Klicka på Inställningar -> Avancerat -> Säkerhet – > Använd TLS 1.0
– Firefox:
Klicka på Inställningar -> Avancerat -> Kryptering -> Använd TLS 1.0

Hur registrerar du dig på eDarling?

För att registrera dig på eDarling fyller du i det korta formuläret på startsidan, väljer ett lösenord och bekräftar därefter våra allmänna villkor samt vår integritetspolicy. Klicka på knappen ”Till Personlighetstestet” och du förs då direkt vidare till personlighetstestets början.

Du bör reservera ungefär 30 minuter för testet. Försök att besvara frågorna så ärligt och fullständigt som möjligt – ju mer information vi har om dig, desto mer exakt kan vi matcha dig med din drömpartner. I testet får du även chansen att ange egna sökkriterier.

När du har gjort färdigt personlighetstestet, öppnas din profilsida automatiskt. Här kan du nu se dina testresultat och ange ytterligare information om dig. Ju mer du berättar om dig själv, desto större är chancerna att du snart blir kontaktad av andra medlemmar.

Medlemmar med foto, får dessutom runt åtta gånger så många kontaktförfrågningar som medlemmar utan!

Dina partnerförslag hittar du i menyn under flikarna ”Överblick” och ”Partnerförslag”.

Alla dina personuppgifter behandlas naturligtvis med förtroende. Mer information kring hur personuppgifter behandlas hittar du i vår integritetspolicy.

Vad bör beaktas vid val av lösenord?

Tänk på att ett säkert lösenord ska bestå av minst 8 tecken, innehålla både små och stora bokstäver och bestå av en kombination av bokstäver, nummer och en symbol såsom *, ! eller #. Försök att undvika att använda något av dina tidigare lösenord. Försäkra dig om att ditt lösenord är tillräckligt säkert genom att inte välja något som är för enkelt eller kort. Avstå ifrån att använda för- eller efternamn, adresser eller annan personlig information. Lösenordet bör inte vara en del av din e-mailadress. Ett säkert lösenord kan vara svårare att komma ihåg men det är också säkrare för dig.

Här är några tips för att göra det enklare:

Lägg till din nuvarande ålder men i symboler: Om du är 47 år kan du skriva det på ditt tangentbord samtidigt som du håller in Shift-tangenten, då får du ¤/

Du kan hitta på en mening som: Jag vill äta äpplen från 1997 men sen enbart skriva första bokstaven i varje ord. Då ska det se ut såhär: jvääf1997

Hur och var kan lösenordet ändras?

För att ändra lösenordet måste du första logga in i vanlig ordning. Välj därefter fliken ”Användarkonto” på högra sidan av menyn. Här kan du under ”Mina uppgifter” ange ett nytt lösenord. Se till att det nya lösenordet uppfyller ovannämnda säkerhetskriterier och glöm inte att trycka på ”Spara” efter att du har gjort dina ändringar.

Hur och var loggar man in?

Som registrerad medlem kan du logga in med din emailadress och ditt lösenord i det övre högra hörnet på sidan www.edarling.se. Fyll i uppgifterna i de avsedda rutorna och klicka sedan på ”Logga in”.

Hur och var loggar man ut?

För att avsluta ditt besök på eDarling, klickar du på ”Logga ut” uppe i högra hörnet av sidan.

Glömt lösenordet – vad gör man?

Om du har glömt ditt lösenord, går du in på startsidan och klickar på ”Glömt lösenordet?” under inloggningsfältet. Därefter anger du den emailadress som du är registrerad med på eDarling, och klickar på knappen ”Få nytt lösenord”. Ett email skickas då till din emailadress. I detta finner du en länk som vidarebefordrar dig till en sida där du får skapa ett nytt lösenord.

Om du inte finner svaret till din fråga så kan du finna mer information i vårt hjälpcenter.

Hjälpcenter