Singeldejting på internet

Singeldejting behöver inte vara svårt

eDarlings redaktion

Känns det som att du träffat alla singlar i dina hemtrakter? Vare sig det är på krogen eller på jobbet kan det kännas som att det är samma människor du stöter på, och att du aldrig träffar nya singlar. Då kanske singeldejting på nätet kan vara något för dig? Alternativen är många genom online dating, här finns tusentals singlar uppkopplade varje dag från hela Sverige.

Singeldejting som passar dig

Som singel kan det kännas svårt att veta var man ska leta efter andra singlar. Prova att göra som många andra modiga singlar gjort och registrera dig på vår dejtingsajt. Vi erbjuder singeldejting specialiserad på att föra samman människor som söker efter samma sak. Genom ett matchmakingtest får du rekommendationer om vilka andra medlemmar du skulle passa ihop med. Välj ut en av våra rekommendationer, och läs igenom hans eller hennes profil för att se om det är någon som fångar ditt intresse.

Ta kontakt

När du hittat läst igenom några av de partnerförslag du fått skickade till dig, och funnit någon du skulle vilja lära känna bättre, då är det dags att låta den personen få veta att du tycker att han eller hon verkar intressant. Singeldejting inleds ofta med att du skickar ett ”leende”, eller ett kort meddelande. Får du positiv respons är det bara att fortsätta prata och skicka meddelanden, tills ni känner att tiden är mogen för att träffas på riktigt! Tänk på att inte skynda på vare sig dig själv eller din dejt till att träffas i verkligheten innan ni båda är redo för det. Kanske är det bra att låta vänskapen växa fram först, så blir ni så mycket mer bekväma med varandra när ni väl träffas.

Singeldejting är lätt

När du väl hittat någon och tagit kontakt är det bara att ta nästa steg och ordna en dejt. Har du varit singel länge och inte dejtat på ett tag kan det vara svårt att hitta på något kul att göra på första dejten. Ett tips är att hålla dejten kort och göra något som inte känns alltför ansträngande. Det är också bra att hitta på något som gör att man kan ta pauser i pratandet. Exempel kan vara att gå på marknad, spela minigolf eller besöka ett museum. I sådana miljöer är det lätt att hitta saker att prata om och ni slipper känna er alltför ”uttittade” av varandra, det kan vara skönt att inte ha allt fokus på sig själv.

eDarling önskar dig lycka till med din singeldejting!

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]