Så tar du kontakt

Det finns många enkla och effektiva sätt att charma din drömpartner. Om du inte kommer på vad du ska skriva till personen du är intresserad av, finns det många andra sätt för att ta kontakt.

eDarling har flera funktioner för att låta våra medlemmar ta kontakt med varandra. Du kan till exempel skicka ”Leenden” till andra medlemmar. Då får den du är intresserad reda på att du gillar hans eller hennes profil, och du skapar också ett intresse för dig och din profil. När den första kontakten är tagen med ett leende, blir det lättare att inleda ett samtal med varandra.

Ställ frågor med ”Lär känna varandra”

Om du blivit intresserad av någon är det säkert mycket du vill veta om honom eller henne. Med hjälp av ”Lär känna varandra” har du möjlighet att handplocka en eller flera frågor från vårt färdiga frågeformulär. Ditt partnerförslag får sen svara på dina frågor och kan ställa frågor på samma sätt till dig. Ett enkelt sätt att lära känna varandra lite bättre.

Jämför era ”Gillar” och ”Ogillar”

I nästa steg kan du jämföra vilka saker ni gillar och ogillar. På så sätt kan du på ett snabbt och effektivt sätt få en aning om hur ni skulle fungera med varandra i ett förhållande. Ni lär er mer om varandra och får chansen att upptäcka intressanta likheter och olikheter mellan er. Processen är enkel, du kryssar för olika alternativ som du gillar och ogillar i en lista, sen är det ditt partnerförslags tur att kryssa i vad hon eller hon tycker. När ni jämfört era gillar och ogillar kan ni sen ställa öppna frågor och få veta ännu mer om varandra.

Skriv ett meddelande

Om du inte tycker att något av ovanstående passar dig, prova att skriva ett meddelande. Ditt första meddelande behöver inte vara långt. Säg bara att du tycker han eller hon verkar intressant och ställ någon kort fråga. Men var noga med att det är ett personligt meddelande du skickar, använd inte samma meddelande till flera medlemmar.

Kommer du inte på något att skriva om? Du kan till exempel fråga något om de intressen du kan se på personens profil.

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion