Så skapar du en riktigt bra profil

eDarlings framgångsplan

En intressant profil som visar vem du är och vad du tycker om, gör så rätt person kan hitta dig och ta kontakt med dig. Din profil på eDarling är det första intrycket din kommande partner får av dig, och det första intrycket är ju lika viktigt på nätet som i verkligheten. Vi har samlat fyra bra tips att tänka på när du fyller i din profil.

1. Skriv en personlig text

Förutom att svara på frågorna i personlighetstestet, ta också chansen att beskriva dig själv med egna ord. Berätta om dig själv, dina intressen och hur du vill ha din framtid. Genom att läsa dina egna uttryck om dig får de andra singlarna en mer personlig och djup bild av dig. Ett bra hjälpmedel för att din drömpartner ska hitta dig.

2. Svara utförligt på frågorna

För att andra ska få en bra och rättvis bild av dig, är det bra att svara utförligt och målande på frågorna när du fyller i din profil. När du ska beskriva dina intressen till exempel, berätta lite mer om varför det är roligt, när du brukar syssla med det och hur det fungerar. Är ditt största intresse ett stort fotbollslag? Berätta lite om lagets historia och när du upptäckte din kärlek för det.

3. Beskriv vem du söker

I sökandet efter kärleken är det bra att beskriva vad du söker efter i en annan människa och i ett förhållande. Letar du efter en partner som du kan dela dina resor med? Någon du kan träna ihop med eller någon som gillar att dansa hela natten precis som du? Genom att beskriva det tydligt kan andra medlemmar känna igen sig och se att det är ni som har en framtid tillsammans.

4. Underhåll din profil

När du skapat din profil bör du då och då uppdatera informationen där, en kommentar om att våren är här kan se konstig ut i mitten av september. Det gäller också när du beskriver dig själv, om något förändrats i ditt liv är det bra om det också speglas på din profil. Genom att hålla dina besökare uppdaterade visar du att du är en aktiv medlem som fortfarande är intresserad av att hitta kärleken.

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion