Du behöver inte vara ensam

Ensamhet - eDarling

Det är vanligt att man kan känna sig ensam när man ser andra i sin närhet som är lyckliga i sina relationer. Kanske du även känner dig ensam när du hamnar på en parmiddag, eller när du vill gå på bio och du inser att du inte har någon att gå med? Även i vardagen det kan kännas ensamt: att bara gå och handla mat, titta på tv eller ta en promenad helt själv kan kännas jobbigt om du inte har någon att dela din vardag med.

Få perspektiv på din ensamhet

Börja se på din situation som ett val. Du har valet att vara ensam och du har valet att umgås med andra människor. Det är bara att börja ta kontakt! Vill du inte längre vara själv finns det ingen anledning till att vara det längre – det är bara att börja ta kontakt med andra människor. Det kan kännas konstigt och omöjligt till en början, men det är bara en tröskel som man måste komma över. Något som alla singlar måste komma över innan de kan börja dejta!

Gör något åt din ensamhet!

Att träffa någon via en kontaktannons är en perfekt metod när du inte längre vill känna dig ensam. Dejtingsidan eDarling är ett ypperligt alternativ för att hitta någon att dela vardagen med. På eDarling samlas singlar från hela Sverige för att finna sann kärlek, för ett långt och lyckligt förhållande. Vi riktar oss främst till människor som är ute efter seriösa och långvariga förhållanden. På eDarling kan du vara säker på att alla är här för en anledning: att hitta den rätta!

Ensam är inte alltid stark

Det kanske låter som en klyscha, men sanningen är den att om man vill träffa någon så kan man göra det. I olika perioder av våra liv träffar vi olika människor. Ibland behöver vi vara själva och ibland inte. Ibland räcker det med att träffa en vän som bryr sig om en, men varje man och kvinna söker också närhet och intimitet.

Jobba mot ensamheten

Fokusera på de andra områdena i ditt liv, finns det något som får dig att känna dig olycklig? Jobbet? Boendeförhållanden? Det gäller att hitta balans i livet för att uppnå lycka. Det är trots allt det som vi söker i slutändan. Det är också nödvändigt att vi tar ansvar för våra egna problem innan vi träffar en livspartner. De problem vi har i livet spelar troligtvis en stor roll för varför vi känner oss ensamma och nere. Om andra viktiga områden i ens liv känns svåra kan det gå ut över förhållandet. Det kan därför vara bra att jobba på problemen innan du träffar och dejtar någon annan singel.

Har du frågor? Hör gärna av dig till [email protected]!

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion