Låt hösten bli en nystart för ditt kärleksliv!

Få en magisk höst med eDarling

För många innebär hösten en nystart. Luften är plötsligt frisk och klar och man är (förhoppningsvis) utvilad efter sommaren och känner sig redo att ta sig an den nya årstiden med förnyad kraft och inspiration. Gör den här hösten till din härligaste någonsin med eDarlings hjälp!

Den perfekta tidpunkten för förändring

Hösten en tid för nystarter. Kanske har du försummat din hälsa, dina hobbies eller ditt kärleksliv på senaste och känner dig redo för en förändring? Oavsett vilken del av din liv du inte ägnat tillräckligt med uppmärksamhet åt så kan du ändra den negativa cirkeln mot en positiv med en bra attityd och vaneändringar. Bara du har makten att uppleva din drömhöst.

En bildskön årstid som gjort för romantik

Vinter, vår och sommar i all ära – men är inte hösten den ultimata årstiden för dejting och kärlek trots allt? Njut av den fantastiska svenska naturen tillsammans med din dejt när dess skrud kläds i vackra, gyllene höstfärger. Plocka fram halsduken och dina stickade tröjor, tänd ljusen och brasan hemma och ladda för din mest romantiska höst någonsin med hjälp av eDarling.

Höstdejter – våra bästa tips

Hösttips från eDarlingHösten är en extremt tacksam årstid att dejta på. Om du inte hittat din dejt ännu, logga in på eDarling och starta ditt sökande redan idag. Oavsett om du befnner dig i ett förhållande eller ej så finner du inspiration för vad du och din dejt kan hitta på tillsammans nedan:

En höstpicknick

En höstpicknick på en solig dag är en utmärkt idé för en dejt. Packa en korg med en mysig filt, äpplen, en termos med varm dryck och annat gott och bege dig till din favoritplats med ditt sällskap. Ta med en kortlek och njut av den friska luften och naturen tillsammans!

Plocka fram cykeln

Om du inte har en skog eller sjö i närheten bege dig på en stadstur eller till den närmsat parken med din dejt och upptäck nya kvarter och stråk tillsammans. Att göra något aktivt tillsammans om dessutom utlöser endorfiner är alltid en vinnare. Ni kan även kombinera cykelturen med till exempel en kantarelljakt och göra en god toast tillsammans på kvällen som slutet på en trevlig dag.

Bege er till ett spa

Nu när dagarna blir kortare och nätterna längre är det viktigare än någonsin att ta hand om sin kropp och knopp. Ett bra sätt att göra detta på är ett vilsamt besök till ett spa. Basta, bada och ät gott på ett lyxigt ställe. Om din budget är låg så kan ni fixa ett hemmaspa med tända ljus, väldoftande badsalt och hemgjorda gröna smoothies till exempel. Det viktiga är att ni tar er tid tillsammans för att slappna av i varandras sällskap.

Ha en myskväll tillsammans Höstmys med eDarling

Anordna en myskväll med en härlig film, eller starta en serie tillsammans med din dejt. Två bra höstserier att mysa tillsammans till är till exempelvis ’Bates Motel’ (som utspelar sig innan Hitchcoks ’Psycho’) eller den gamla mystiska klassikern ’Twin peaks’. mys ihop med en varm dryck. Ha telefonförbud och ta fram era favoritsnacks.

  • Laga mat tillsammans

Att spendera tid tillsammans i köket är en garanterat trevlig dejt. Gör en riktig härlig höstgryta som får puttra i timmar och servera med rödvin och njut av vara inomhus när höstmörkret lägger sig.

Fira Halloween tillsammans

Om du inte är bjuden på en Halloween-fest, anordna en själv och bjud din dejt! Att klä ut sig tillsammans är ett utmärkt sätt att avväpna sig på. Om du redan befinner dig i ett förhållande så finns det ändlöst med roliga teman att klä ut sig efter, allt från ett zombie-brudpar till till ena hälften av ABBA – bara din fantasi sätter gränsen!

LÄS ÄVEN: De 10 värsta misstagen på dejten

Finn din höstdejt med eDarling

Kickstarta din höst genom att registrera dig på eDarling kostnadfritt redan idag för att hitta din match!

eD reg banner

Vilka är dina bästa dejttips på hösten? Dela med dig genom att kommentera nedan!

Mejla oss på [email protected] för frågor

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz