Kärlekshoroskop – finn din match med hjälp av stjärnorna

Lär mer om kärlekshoroskop med eDarling

Vi på eDarling matchar singlar baserat på ett vetenskapligt framtaget personlighetstest. Men vad händer när vi använder vår statistik för att ta reda på vilka stjärntecken som faktiskt passar bäst ihop med varandra?

Kärlekshoroskop på nytt vis

Är du oxe och din partner jungfru? Då kan det finnas vissa olikheter, men oroa dig inte! Från ett psykologiskt synsätt så finns det inget bestämt över vilka stjärntecken som passar ihop. Alla par, oavsett astrologisk prognos, har chansen att leva tillsammans i ett fungerande förhållande förutsatt att man samarbetar, accepterar sina olikheter och tar itu med sina problem. Känner ni att era olikheter gör det omöjligt att leva ihop så är det en sak, men man ska inte ta för givet att ett förhållande är dömt att misslyckas enbart på grund av att era stjärntydningar inte klaffar. Testa dig fram och kom ihåg att undantaget bekräftar regeln!

Ditt stjärntecken definierar dina karaktärsdrag

Vi på eDarling har använt oss av resultaten från vårt vetenskapliga personlighetstest och resulterande matchningar för att fastställa de bästa matchningarna stjärntecken emellan (se till höger).

Nedan finner du grafik på vilka stjärntecken som har rankat sig själva högst i åtta olika kategorier:

Kärlekshoroskop med eDarling

Skorpionen förekommer hela tre gånger, något som tyder mer på gott självförtroende än något annat tecken. De allra bästa romantiska matchningarna var dock Väduren och Vågen samt Stenbocken och Väduren emellan.

Läs om mer traditionella partnerhoroskop här!

Redo att träffa din match som står skriven i stjärnorna du med?

eD reg banner kärlekshoroskop

Vad tror du om stjärntecknens inflytande över förhållanden? Kan astrologi ge korrekta förutsägelser eller är det bara skrock? Berätta och kommentera gärna om dina tidigare (eller nuvarande) förhållanden med utgångspunkt från era stjärnbilder!

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion