De bästa låtarna som handlar om ett krossat hjärta

Lindring för ett krossat hjärta genom musik

En riktigt bra låt som handlar om ett krossat hjärta kan kännas som en varm filt som läggs över det onda när det värker. eDarling har listat sina absoluta favoritlåtar från olika årtionden och musikstilar som du kan lyssna på när hoppet känns ute men som kommer påminna dig om att allt kommer bli bra igen.

Kärlek och musik går hand i hand

Kärlek ocha musik går ofta hand i hand. Många par har en ’egen låt’ som blev soundtracket till deras förhållande någonstans på vägen. Även avslutningen på ett förhållnde tenderar att tonssättas, ofta av en smäktande ballad men sånger om att ha ett krossat hjärta kan komma i alla former och stilar; stärkande, deppiga, vemodiga, arga, sorgliga – till och med glada!

En riktigt bra låt kan ha en nästintill tearupetisk effekt under sorgeperioden, med tröstande ackord och förstående ord som hjälper till läkningsprocessen. En varning utfärdas dock; det är lätt att sätta en viss låt man älskar på repeat men försök att inte spela sönder din favoritlåt; risken finns att du kommer förknippa tonerna med en dålig känsla för all framtid.

Söker du efter en låt att gråta till eller dansa till?

Oavsett om det är en peppig, upptempo låt eller en sorgsen sång i moll du lyssnar på så kan vetskapen om att den hemska känslan du har just nu faktiskt är universell och att den kommer gå över. Så starta vår spellista, ta fram näsduken, dansskorna eller båda två och börja reparera ditt krossade hjärta!

”Många par har en ’egen låt’ som blev soundtracket till deras förhållande någonstans på vägen.”

Vår lista erbjuder allt från Otis Redding till Håkan Hellström, klicka på länken nedan för att starta musiken och läkandet! Du kan även läsa våra tips om hur du kommer över ett brustet hjärta här Krossat hjärta musiken

eDarlings favoritlåtar som handlar om att ha krossat hjärta:

Lyssna här!

Vilken är din favoritlåt som handlar om ett krossat hjärta? Kommentera nedan!

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz