Singelkvinnor på jakt efter den stora kärleken

Singelkvinnor - eDarling

Det finns många olika sorters människor som söker sig till online dating. Både singelkvinnor och män tycker att det kan vara ett smidigt och roligt sätt att träffa en ny partner på. Genom att bli medlem på eDarling får du dagligen partnerförslag som besitter de egenskaper som motsvarar dina kriterier. Välj med omsorg vem du vill ta kontakt med, du behöver inte ha bråttom. Känn efter vems profil du verkligen gillar och vem som verkligen tilltalar dig. Tar du den tid du behöver kommer er vänskap vara djupare när ni väl träffas, och det blir lättare att lära känna varandra även på rikti

Fortfarande nytt

Dating online tog fart för omkring tio år sedan och online dating räknas fortfarande som ett relativt nytt fenomen. Det finns fortfarande personer som förhåller sig skeptiska till den här sortens dating. Kanske känns det osäkert att träffa någon man aldrig träffat förut, på ett sätt man aldrig tidigare använt sig av. Självklart ska man vara försiktig när man träffar någon via internet, liksom alltid när man träffar nya människor. Under rubriken säkerhet kan du läsa mer om vad du kan tänka på vid nätdejting för att vara lite extra försiktig.

Hitta den rätta

Det finns ingen skillnad i kvinnors och mäns intentioner på dejtingsajter. Singelkvinnor behöver samma saker som singelmän. Hon vill ha någon som förstår och respekterar henne. Framförallt vill alla bli älskade och ha någon att älska tillbaka. Kärlek och närhet är något som alla människor behöver. Det gäller att hitta den rätta personen som kan ge dig just den kärlek och närhet som du behöver. Genom online dating och vårt personlighetstest kan du snabbt och enkelt se vilka singlar i ditt närområde som du skulle passa bra ihop med!

Singelkvinnor söker kontakt

När du tittat igenom dina partnerförslag och funnit någon du är lite extra intresserad av så är det dags att låta den personen få veta att du tycker att hon verkar intressant. Skicka ett ”leende”, eller ett meddelande. Får du positiv respons är det bara att fortsätta att prata via eDarling tills ni känner att tiden är mogen för att träffas på riktigt! Tänk på att inte skynda på vare sig dig själv eller din dejt till att träffas i verkligheten innan båda är redo för det. Det kan vara bra att låta vänskapen växa fram först, då blir ni mycket mer bekväma med varandra när ni väl träffas i verkligheten.

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion