Man söker kvinna – 5 steg för att öka dina chanser!

Man söker kvinna - eDarling

När alternativen för att träffa en partner känns begränsat till en avlägsen väns bröllop eller en singelklubb, då kanske det är dags att pröva något nytt. För att hjälpa dig hitta en partner via nätet har vi sammanställt fem enkla steg baserat på vad kvinnor faktiskt söker hos en man!

1) Våga sticka ut och presentera dig själv

Självförtroende är något som många kvinnor lägger märke till hos en potentiell partner. En studie utförd vid University of British Columbia från 2011 bekräftar att kvinnor finner män som är självsäkra mer attraktiva än de som är blyga. Studien visade också att de som hade en självsäker hållning och självmedveten blick sågs som attraktiva av kvinnor1. Självklart är attraktion något väldigt individuellt och vissa kvinnor föredrar en mild och blyg man. Men när det gäller ”man söker kvinna” på nätet känner sig många mindre blyga och är mer öppna och villiga att ta kontakt när det till en början är aningen anonymt. Det här är användbar information när du ska på dejt men även för att skapa en attraktiv profil för nätdejting.

2) Förbättra din självbild

Det är viktigt att du har en positiv självbild för att du ska känna dig nöjd med dig själv. Om du har en negativ självbild kan det kännas svårt att prata om dig själv i positiva ordalag. Fokusera på dina bra sidor och vad du är stolt över, det kan underlätta att skriva en lista. Det kan även hjälpa om du talar med en lugn och låg ton. Det visar att du inte rädd för att bli avbruten och därmed utstrålar du självförtroende vilket kan göra dig mer säker i dig själv.

3) Man söker kvinna – en positiv inställning till ditt sökande

Det finns några saker du bör ta hänsyn till medan du söker en relation men försöka att inte låta de praktiska aspekterna styra för mycket. Ge dig själv en chans att lära känna kvinnor som initialt inte uppfyller dina exakt önskade kriterier. Varje kvinna är unik och genom ett öppet sinne och en positiv attityd kommer du öka dina chanser att hitta den rätta kvinnan för dig!

Man söker kvinna för livet!

4) Lägg vikt vid framtiden istället för det som har varit

Det kan mycket väl vara så att du har en eller flera relationer bakom dig men se till så att du inte låter det påverka dig på ett negativt sätt. Vad som är viktigt nu är att du hittar en partner som du passar ihop med. En ljus framtidsplan kan hjälpa dig att blicka framåt. Bryt gamla mönster och ge dig ut på dejtingmarknaden!

5) Man söker kvinna: var hittar du din partner?

I en värld där tiden är dyrbar och spontan kontakt med någon på gatan är mer ett undantag än en regel, kan det vara ett hinder i sig att möta andra människor. Därför har många börjat använda internet som ett sätt att hitta en partner, nu för tiden startar vartannat förhållande på nätet2. eDarling är en matchmakingsajt för de som söker ett seriöst förhållande, andra sökkriterier så som ålder och bostadsort kan du själv ställa in. Vi ger dig partnerförslag som har en personlighetsprofil som passar ihop med din, sedan är det upp till dig att få gnistorna att slå!

Har du några andra tips till de män som söker efter den stora kärleken? Kommentera gärna och dela med dig!

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Källor

1Hämtat: 23.09.2013 http://www.medicalnewstoday.com/releases/226322.php Study Of Sexual Attraction Between

2 Hämtat 02.10.2013 http://www.huffingtonpost.com/2012/02/06/online-dating-common-couples-meet_n_1257243.html

Om författaren: Sara Kvarfordt Se fler artiklar skrivna av Sara Kvarfordt