Hitta kärleken – 3 tips på hur du lyckas!

Hitta kärleken med eDarling

Ibland kan det kännas svårt att hitta en partner även om man har varit singel en längre tid och känner sig redo. Kanske letar du efter din första stora kärlek eller har du några förhållanden i bagaget? Kanske är du är en av de 300 000 personer i Sverige som har gift sig två eller fler gånger och nu vill testa nätdejting och se om det kan ge bättre lycka1? Vi ger dig tips på hur du tar din dejting på nätet till nästa nivå och därmed ökar dina odds att hitta kärleken!

Ta chansen och våga hitta kärleken!

Det finns många olika anledningar till varför det kan vara svårt att hitta kärleken, men du är inte ensam om att inte ha stadgat dig än. En ny trend i statistiken över äktenskap i Sverige visar att medelåldern har ökat för de som gifter sig för första gången. 2011 var medelåldern 33,1 år för kvinnor och 35,6 år för män2. Men för att komma till altaret behöver du först börja dejta, med den rätta taktiken kommer du återigen känna pirret i magen inför att träffa din framtida partner!

Var finns kärleken?

Det finns mängder av sätt att träffa en potentiell partner på men få är så effektiva och smidiga som nätdejting. Du kan själv ställa in kriterier för dina partnerförslag och med hjälp av ett personlighetstest ser vi även till att just era personligheter är kompatibla. Vår matchmakingmetod hjälper dig att hitta kärleken genom att göra det möjligt för dig att komma i kontakt med någon som passar för dig. Många tröttnar på barrundorna och blindträffarna, så varför inte ta ödet i egna händer?

”Det finns mängder av sätt att träffa en potentiell partner på men få är så effektiva och smidiga som nätdejting.”

Vi ger dig tre tips för att du ska komma igång med ditt nätdejtande:

1. Verka inte upptagen

Det är alltid bra att vara ärlig och öppen med dina prioriteringar och önskemål. Men det är viktigt att ge intrycket av att du är tillgänglig och att visa att du har utrymme för en ny person i ditt liv. Tänk på att inte lägga för mycket fokus på familj och vänner eller jobb när du skriver din profiltext. Fokusera på en text som kommer reflektera vad som gör just dig unik och som kommer hjälpa dig att hitta någon kompatibel med dig.

2. Dela med dig av dig själv

Det är många som tycker det är svårt att beskriva sig själva men det är en väldigt viktig del av internetdejting. Om du tycker det är extra jobbigt så kanske du ska skriva att du har kämpat med att få din presentation på plats. Ett sådant uttalande säger också något om vem du är och att du har ansträngt dig för att ge personen en bild av vem du är. Men tänk på att inte heller berätta varenda detalj om ditt liv innan ni ens har träffast, försöka att få till en bra balans och att väcka intresse.

Hitta kärleken på eDarling!

3. En seriös framtoning utan stavfel

För att visa din bästa sida och ge ett seriöst intryck är det viktigt att inte göra allt för många stavfel. Se till att läsa igenom din text en extra gång och för att vara helt säker är det bra att kopiera in texten i ett ordbehandlingsprogram för att göra en stavningskontroll. Ladda upp minst en nytagen, oretuscherad bild på din profil då medlemmar med bilder får ett mycket större antal meddelanden och förfrågningar än de som inte har bild får. Självklart kan du gå in och redigera din text på ett senare stadie, att uppdatera texten och bilderna med jämna mellanrum kan även det vara en god idé.

Glöm inte att det finns någon där ute som är rätt för just dig, någon som väntar på att du återigen ska våga ta steget och börja dejta!

Har du några andra tips för att hitta kärleken? Kommentera gärna och dela med dig av dina bästa tips!

Har du några frågor? Skriv gärna till [email protected]

Källor

1,2 Statistiska centralbyrån, (08.07.2013) hämtat från: http://www.scb.se/Pages/Article____333977.aspx

Om författaren: Sara Kvarfordt Se fler artiklar skrivna av Sara Kvarfordt