Så får du till en perfekt kyss!

Så får du till en perfekt kyss eDarling

Man får ofta höra att man måste kyssa många grodor innan man finner den rätta. Men tänk om man hittat sin partner, perfekt på alla sätt och vis. Snygg, intelligent, charmig, humoristisk och sådär fruktansvärt underbar och perfekt för just dig – men varje kyss är en flopp.

Den första kyssen

Det finns inte mycket som är mer avtändande än en dålig kyss. Oavsett hur många fjärilar i magen du än må ha, så dör alla sekunden du inser att kyssen är dålig. Du kanske vill ändra hur han eller hon lutar huvudet, att tungan trycks ner i din hals, att kyssen är för hård, eller för lätt, att den inte är tillräckligt passionerad, eller att han eller hon har för torra läppar.

”Det kan vara den där första nervositeten som måste lägga sig för att ni ska få till den där underbara kyssen!

En dålig kyss kan vara missvisande

Det kanske till och med är er första kyss. Då kan man vara nervös och alldeles pirrig, och det kan hända att det var därför kyssen inte blev särskilt lyckad. Prova att kyssa din partner igen, gör det med passion och känn verkligen efter denna gång, om du fortfarande känner att kyssen borde förbättras. Det brukar ofta ordna till sig efter ett par kyssar, det kan vara den där första nervositeten som måste lägga sig för att ni ska få till den där underbara kyssen!

En kyss leder ofta till mer

För många är det viktigt med kyssar för att de ska kunna bli upphetsade och vilja ha sex med sin partner. En bra kyss kan därför vara en viktig detalj i förhållandet. Det kanske inte är det första du bör säga till din nya partner, men försök att ge små hintar om vad du tycker om. Har du tur så snappar din partner upp dessa små hintar och ger dig kyssarna som du vill ha. Det är rätt vanligt att två personer som precis har träffats inte får till den där gnistan på en gång, och då är det bara att kyssas tills det att ni får till de där perfekta kyssarna!

Hur är en perfekt kyss för dig? Dela med dig genom att kommentera nedan?

Har du några frågor? Skriv gärna till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion