av eDarlings redaktion
83660

Tecken som avslöjar att han är intresserad av dig!

Hur vet man att han är intresserad? eDarling
Hur kan du veta om killen du dejtar verkligen är intresserad av dig? Håll ögonen öppna för de små detaljerna, istället för att räkna hur många romantiska middagar ni varit på. Vi har listat sex tecken som visar om din dejt är intresserad av dig på riktigt!

1. Han ringer dig bara för att prata

Om din dejt verkligen gillar dig så väntar han inte fem dagar innan han kontaktar dig. Istället ringer han dig när han känner för det, även om det bara är för att höra hur du mår. Det är ett tecken på att han tänker på dig och att du är närvarande i hans tankar även när ni inte är tillsammans och att han definitivt är intresserad av dig.

2. Han vill spendera sin tid med dig

Din kille ringer dig inte bara för att höra hur du mår, han vill också gärna träffa dig kontinuerligt. När en kille är riktigt intresserad av dig vill han spendera tid med dig, oavsett vad det är ni gör tillsammans. Så om han bjuder över dig för att umgås och titta på en film tillsammans, eller ta en kaffe efter jobbet eller bara hålla varandra sällskap under en promenad så är chansen stor att han är kär i dig.

3. Han tittar dig i ögonen

Är han intresserad?

När du är med din dejt, har ni då mycket ögonkontakt? Ett tecken som visar att han är trygg och säker i din närhet är att han tittar dig djupt i ögonen. Om en kille inte är intresserad, eller inte riktigt bryr sig om vem du är så bryr han sig inte heller att titta dig i ögonen. Ett annat säkert tecken på att någon är intresserad är att deras pupiller vidgas vid ögonkontakt, en ofrivillig reaktion precis som när man rodnar. Var också uppmärksam på hans kroppspråk. Om han lutar sig mot dig och inte har både ben och armar i kors så är det ett tecken på att han gillar dig. Om din kille tittar dig i ögonen och ni kommer på er själva med att ni båda ler utan att ens yppa ett ord – njut då av det faktum att ni är kära i varandra.

4. Är han intresserad? Hans vänner vet vem du är

Om du träffar en kille som överröser dig med blommor och andra romantiska gester, visar dig uppmärksamhet och vill vara med dig hela tiden – men som inte introducerar dig för hans vänner och familj är risken stor att han kanske inte är så seriös ändå. Det kan verka underligt, men en kille som verkligen är intresserad av dig berättar om dig för sina vänner, och inte bara hur snygg du är, utan om hur rolig, smart och intressant du är. Du kan vara säker på att en kille som introducerar dig för sina vänner troligtvis har hittat kärleken hos dig.

5. Han lyssnar på dig

Om din dejts kroppspråk tyder på att han är intresserad av dig, då är nästa tecken att vara uppmärksam på om han lyssnar på dig och om han intresserar sig för det du har att säga. Handlar er konversation oftast om honom och om hans intressen, eller verkar han intresserad av dina åsikter och vad du har att säga? När en kille verkligen är intresserad så frågar han om dina åsikter och vad du har att säga om saker och ting, och han lyssnar även intresserat när du har saker att berätta. Ett annat bra tecken är om han kommer ihåg små detaljer som ni pratat om förut som du knappt ens kommer ihåg själv. Detta visar att han lyssnar uppmärksamt och verkligen bryr sig om vad du säger.

"När en kille verkligen är intresserad så frågar han om dina åsikter"

6. Han rör ofta vid dig

En kille som kanske bara är intresserad av att ha sex med dig rör dig mycket, och ofta, medan en kille som verkligen är är kär i dig också gör det – men inte på ett lika uppenbart vis. En kille som är kär i dig snuddar vid din arm, stryker dig över ryggen  eller kanske håller din hand när ni pratar. Detta visar på att han vill vara intim med dig, och att han samtidigt respekterar dig.

Ofta känner man på sig om en kille är intresserad eller inte. Vad säger din magkänsla dig? Om du känner dig osäker på hans känslor kan det vara bra att fråga honom rakt ut. Ibland kanske svaret inte blir det man vill, och då kan det vara bra att veta det innan du får alltför mycket känslor för honom.   

Säger din magkänsla dig att du har hittat rätt och att han verkar vara riktigt intresserad av dig – njut då av varandras sällskap och var lyckliga över att ni har hittat kärleken! Om du fortfarande letar, öka dina chanser genom att kostnadsfritt bli medlem redan i dag!

Är han intresserad - hur vet man? Kommentera nedan eller skriv gärna till redaktion@edarling.se

Comments

Hur vet man att den andra känner likadant när man själv känner så stark attraktion vid ögonkontakt att det närmast liknar ett omtöcknat euforisk rus vid ögonkontakt med just den här personen?

Hej!

Du kan se om personen försöker ta ögonkontakt med dig och hur hens kroppspråk är mot dig. Men det allra effektivaste sättet är att fråga personen rakt ut om den vill gå på en dejt med dig...! Lycka till med kärleken

MVH ditt eDarling-team

Jag är en spontan, glad och öppen person som har lätt att prata med alla människor. Men då jag känner attraktion för någon av det motsatta könet så kan jag bli blyg och tyst istället. Det är ju precis då jag vill ha kontakt som jag låser mig. Jag blir rädd för att bli avvisad och är inte alls lika framåt som jag brukar. Jag skickar ju honom fel signaler. Vad gör man?

Hej!

Det är helt normalt att bli lite blyg och tyst precis när man inte borde, men också mycket frustrerande! Vårt bästa tips är att helt enkelt öva; ett enkelt leende kan räcka för att visa intresse - underskatta inte betydelsen av kroppspråk. Alla är rädda för att bli avvisade men det enda som är värre än att bli avvisad är att inte ens försöka, så ta mod till dig det kommer vara enklare än du tror när du väl börjar - de flesta blir bara smickrade och glada när någon visar intresse.

MVH Ditt eDarling-team

Jag har en manlig bekant, 47 år och ingen erfarenhet av förhållande eller dylikt. Jag själv är 44 år. Vi har träffats flera gånger även om det gått tid emellan. Han är blyg med sina tankar om kärlek men får han i sig något blir han mer framåt. Jag är framåt och inte blyg överhuvudtaget. Han har vid några tillfällen skrivet puss och kram och älskling i telefon och sagt mellan 4 ögon att jag är trevlig och söt. Han erkänner sin blyghet och tror inte någon kommer älska honom. Nu till min fundering. Vid ett möte med honom så frågade jag om sovplats på soffan över natten. Fick till svar att han erbjuder plats i sin säng. Jag tackar ja. Han möter upp, vi sitter och pratar i soffan en bra stund med mellanrum emellan. På kvällen går vi ut och äter. Sedan blir det sängen där man är påklädd. Vi somnar tätt med varandras händer. Tidigt nästa morgon får jag en kram och vi ner ses en kort stund innan hemresan. På vägen går han före mig och väntar inte på mig fast han erbjuder transport till stationen. Jag upplever att han går fortare än jag som minus. Skrev i mess hur trevligt närheten var och han tyckte detsamma. Erbjöd en puss men han tog inte emot den. Han var stressad till jobb. Jag vet inte alls vad han tänker och känner om mig. Tycker om honom och visar nog detta tydligare. Leker han med mig??? Han har i fyllan skrivet att han nog ställt upp med att vara mer kramig. Jag vet inte alls vad jag ska tänka. Är frustrerad. Han har ständigt mycket att göra men de tillfällen vi ses är det mestadels bara vi. Hur visar en man känslor? Finns chans att han gillar mig???

Hej Helene

Det låter som att du behöver vara extremt tydlig med den här mannen och säga exakt hur du känner. Du skriver att han inte har någon tidigare erfarenhet av förhållanden, han vet kanske helt enkelt inte hur man ska bete sig när det kommer till kärleksrelationer eller hur man kan uttrycka känslor. Den enda du kan få svar av är från honom, uppenbarligen finns det ett intresse nu är det dags att ta reda på om hans känslor är tillräckligt starka för att fortsätta med förhållandet eller inte! Lycka till med kärleken.

MVH ditt eDarling-team

Han lyssnar på dig... Han tittar på dig i ögonen ... Han ringer... Han , han , han Är det dåligt eller inte ok om en "hon" tar initiativet ?? Vi tjejer brukar hamnat på den passiva sidan och då finns osäkerhet eftersom man överlämnar Kontroll till situationen till "han"

Hej Vanessa!

Tack för din kommentar. Vi håller absolut med om att kvinnan ska vara lika aktiv som mannen när det kommer till partnersök! Just denna artikel är dock vinklad för hur män kan bete sig. Men du kan bland annat läsa artikeln 'Är hon intresserad?' för ett annat perspektiv.

MVH ditt eDarling-team

Är kär i en man fast vågar inte säga det till honom. Han brukar röra vid mig, han snuddar vid min arm och håller min hand när han pratar med mig och stryker mig över ryggen han och tittar mycket på mig...


eDarling svarar:
Hej Linna!
Ja du, det låter ju som att han gillar dig, eller vad känner du av själv? Ibland kan det bli lite extra nervöst när båda är intresserade av varandra - vem ska till exempel ta första steget och så.. Hursomhelst, vi hoppas det leder någonstans! Återkom gärna senare och berätta hur det gick eller om du vill fortsätta diskutera så är det bara att skriva på!

Vänliga hälsningar,
eDarlings redaktion

Jag är kär i en tjej men jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag måste börja prata om, Jag vågar inte det, jag tror att hon också tänker som jag men hon vågar inte heller.


eDarling svarar:
Hej Rahim!

Det kan ibland vara svårt att komma på någonting att prata om när det väl är dags, men jag tror att desto mer man tänker på det desto svårare och nervösare blir man. Att båda är lite nervösa är helt normalt, men oftast så brukar det släppa efter ett litet tag. Ett litet knep som jag personligen använder är att träna eller jogga innan man tar kontakt, det brukar minska nervositeten och så blir man också lite mer klartänkt.

Önskar dig lycka till!


Mvh,
eDarlings redaktion