Tecken som avslöjar att han är intresserad av dig!

Hur vet man att han är intresserad? eDarling

Hur kan du veta om killen du dejtar verkligen är intresserad av dig? Håll ögonen öppna för de små detaljerna, istället för att räkna hur många romantiska middagar ni varit på. Vi har listat sex tecken som visar om din dejt är intresserad av dig på riktigt!

1. Han ringer dig bara för att prata

Om din dejt verkligen gillar dig så väntar han inte fem dagar innan han kontaktar dig. Istället ringer han dig när han känner för det, även om det bara är för att höra hur du mår. Det är ett tecken på att han tänker på dig och att du är närvarande i hans tankar även när ni inte är tillsammans och att han definitivt är intresserad av dig.

2. Han vill spendera sin tid med dig

Din kille ringer dig inte bara för att höra hur du mår, han vill också gärna träffa dig kontinuerligt. När en kille är riktigt intresserad av dig vill han spendera tid med dig, oavsett vad det är ni gör tillsammans. Så om han bjuder över dig för att umgås och titta på en film tillsammans, eller ta en kaffe efter jobbet eller bara hålla varandra sällskap under en promenad så är chansen stor att han är kär i dig.

3. Han tittar dig i ögonen

Är han intresserad?

När du är med din dejt, har ni då mycket ögonkontakt? Ett tecken som visar att han är trygg och säker i din närhet är att han tittar dig djupt i ögonen. Om en kille inte är intresserad, eller inte riktigt bryr sig om vem du är så bryr han sig inte heller att titta dig i ögonen. Ett annat säkert tecken på att någon är intresserad är att deras pupiller vidgas vid ögonkontakt, en ofrivillig reaktion precis som när man rodnar. Var också uppmärksam på hans kroppspråk. Om han lutar sig mot dig och inte har både ben och armar i kors så är det ett tecken på att han gillar dig. Om din kille tittar dig i ögonen och ni kommer på er själva med att ni båda ler utan att ens yppa ett ord – njut då av det faktum att ni är kära i varandra.

4. Är han intresserad? Hans vänner vet vem du är

Om du träffar en kille som överröser dig med blommor och andra romantiska gester, visar dig uppmärksamhet och vill vara med dig hela tiden – men som inte introducerar dig för hans vänner och familj är risken stor att han kanske inte är så seriös ändå. Det kan verka underligt, men en kille som verkligen är intresserad av dig berättar om dig för sina vänner, och inte bara hur snygg du är, utan om hur rolig, smart och intressant du är. Du kan vara säker på att en kille som introducerar dig för sina vänner troligtvis har hittat kärleken hos dig.

5. Han lyssnar på dig

Om din dejts kroppspråk tyder på att han är intresserad av dig, då är nästa tecken att vara uppmärksam på om han lyssnar på dig och om han intresserar sig för det du har att säga. Handlar er konversation oftast om honom och om hans intressen, eller verkar han intresserad av dina åsikter och vad du har att säga? När en kille verkligen är intresserad så frågar han om dina åsikter och vad du har att säga om saker och ting, och han lyssnar även intresserat när du har saker att berätta. Ett annat bra tecken är om han kommer ihåg små detaljer som ni pratat om förut som du knappt ens kommer ihåg själv. Detta visar att han lyssnar uppmärksamt och verkligen bryr sig om vad du säger.

”När en kille verkligen är intresserad så frågar han om dina åsikter”

6. Han rör ofta vid dig

En kille som kanske bara är intresserad av att ha sex med dig rör dig mycket, och ofta, medan en kille som verkligen är är kär i dig också gör det – men inte på ett lika uppenbart vis. En kille som är kär i dig snuddar vid din arm, stryker dig över ryggen eller kanske håller din hand när ni pratar. Detta visar på att han vill vara intim med dig, och att han samtidigt respekterar dig.

Ofta känner man på sig om en kille är intresserad eller inte. Vad säger din magkänsla dig? Om du känner dig osäker på hans känslor kan det vara bra att fråga honom rakt ut. Ibland kanske svaret inte blir det man vill, och då kan det vara bra att veta det innan du får alltför mycket känslor för honom.

Säger din magkänsla dig att du har hittat rätt och att han verkar vara riktigt intresserad av dig – njut då av varandras sällskap och var lyckliga över att ni har hittat kärleken! Om du fortfarande letar, öka dina chanser genom att kostnadsfritt bli medlem redan i dag!

Är han intresserad – hur vet man? Kommentera nedan eller skriv gärna till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion