För singlar med höga anspråk

Jag är en:
Vänligen ange om du är man eller kvinna.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.

Bästa dejtingsajten – hur hittar man rätt?

Det finns mängder av olika nätdejtingsidor för att hitta en partner idag, men vilken ska du välja? De flesta sajter har en nisch, det finns allt från dejtingsajter för bönder till sajter för golfare, så det underlättar om du vet vad du letar efter. eDarling är en matchmakingsajt för alla som letar efter ett långt och kärleksfullt förhållande. Vi har riktat in oss på matchmaking baserat på vetenskapliga metoder för att ge våra medlemmar bäst förutsättningar för att hitta den rätta.

Den bästa dejtingsajten för personlig matchmaking

Vi tar ditt sökande efter en partner på allvar, därför ber vi alla våra medlemmar att ta ett personlighetstest för att kunna matcha tillsammans medlemmar som verkligen passar ihop. En annan viktig aspekt med e-dating är vad du söker i ett förhållande och vilka preferenser du har angående din potentiella partner, så som geografiskt avstånd och ålder.

När våra medlemmar har slutfört personlighetstestet och angett vad de skulle uppskatta hos en partner, ger det oss möjligheten att para ihop medlemmar som har en bra utgångspunkt för att skapa en kärleksfull samt långvarig relation tillsammans. De allra flesta är väldigt öppna och utan snäva preferenser för en framtida partner, till exempel är hela 69 % öppna för att dejta någon som har barn från ett tidigare förhållande. Något alla våra medlemmar har gemensamt att de vill träffa en partner att skapa en långvarig relation med!

Hur fungerar eDarlings metod egentligen?

Vi tittar bland annat på personlighetsdrag när vi matchar ihop personer. Det finns fem så kallade huvuddimensioner som vi tar i beräkning, samvetsgrannhet, neuroticism, vänlighet, öppenhet och extroversion. Det gör det möjligt för oss att dagligen ge dig personligt anpassade partnerförslag, vilket vi ser som viktigt i vår strävan att bli den bästa dejtingsajten för dig! eDarling är en mångfasetterad plattform där du enkelt kan få kontakt med en passande partner. För att göra ditt sökande lättare bör du vara ärlig mot dig själv och andra, lita på din magkänsla och våga ta kontakt i form av att antingen skicka ett meddelande eller ’ett leende’.

Hitta den du söker på den bästa dejtingsajten för dig

Så om du söker en seriös, långvarig relation med en partner som matchar din personlighet så kan eDarling vara den bästa dejtingsajten för dig. Du kan skräddarsy dina önskemål efter behov och på så vis hitta den slags partner du söker hos oss. Vår engagerade forskning i ämnet relationer samt vår vetenskapliga inställning till hur vi matchar våra medlemmar med varandra gör att vi idag är en av de mest framstående nätdejting-sidorna i Sverige när det kommer till matchmaking. Prova eDarling för dig själv gratis redan idag för att ta reda på om du hittat den rätta sidan för dig, du kan göra personlighetstestet och se din profil helt utan kostnad. Läs om par som hittat varandra på eDarling och låt dig inspireras!

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion