Bästa dejtingsajten – hur hittar man rätt?

Det finns mängder av olika nätdejtingsidor för att hitta en partner idag, men vilken ska du välja? De flesta sajter har en nisch, det finns allt från dejtingsajter för bönder till sajter för golfare, så det underlättar om du vet vad du letar efter. eDarling är en matchmakingsajt för alla som letar efter ett långt och kärleksfullt förhållande. Vi har riktat in oss på matchmaking baserat på vetenskapliga metoder för att ge våra medlemmar bäst förutsättningar för att hitta den rätta.

Den bästa dejtingsajten för personlig matchmaking

Vi tar ditt sökande efter en partner på allvar, därför ber vi alla våra medlemmar att ta ett personlighetstest för att kunna matcha tillsammans medlemmar som verkligen passar ihop. En annan viktig aspekt med e-dating är vad du söker i ett förhållande och vilka preferenser du har angående din  potentiella partner, så som geografiskt avstånd och ålder.

När våra medlemmar har slutfört personlighetstestet och angett vad de skulle uppskatta hos en partner, ger det oss möjligheten att para ihop medlemmar som har en bra utgångspunkt för att skapa en kärleksfull samt långvarig  relation tillsammans. De allra flesta är väldigt öppna och utan snäva preferenser för en framtida partner, till exempel är hela 69 % öppna för att dejta någon som har barn från ett tidigare förhållande. Något alla våra medlemmar har gemensamt att de vill träffa en partner att skapa en långvarig relation med!

Hur fungerar eDarlings metod egentligen?

Vi tittar bland annat på personlighetsdrag när vi matchar ihop personer. Det finns fem så kallade huvuddimensioner som vi tar i beräkning, samvetsgrannhet, neuroticism, vänlighet, öppenhet och extroversion. Det gör det möjligt för oss att dagligen ge dig personligt anpassade partnerförslag, vilket vi ser som viktigt i vår strävan att bli den bästa dejtingsajten för dig! eDarling är en mångfasetterad plattform där du enkelt kan få kontakt med en passande partner. För att göra ditt sökande lättare bör du vara ärlig mot dig själv och andra, lita på din magkänsla och våga ta kontakt i form av att antingen skicka ett meddelande eller ’ett leende’.

Hitta den du söker på den bästa dejtingsajten för dig

Så om du söker en seriös, långvarig relation med en partner som matchar din personlighet så kan eDarling vara den bästa dejtingsajten för dig. Du kan skräddarsy dina önskemål efter behov och på så vis hitta den slags partner du söker hos oss. Vår engagerade forskning i ämnet relationer samt vår vetenskapliga inställning till hur vi matchar våra medlemmar med varandra gör att vi idag är en av de mest framstående nätdejting-sidorna i Sverige när det kommer till matchmaking. Prova eDarling för dig själv gratis redan idag för att ta reda på om du hittat den rätta sidan för dig, du kan göra personlighetstestet och se din profil helt utan kostnad. Läs om par som hittat varandra på eDarling och låt dig inspireras!

Mer läsning

 • Vilken är den bästa dejtingsajten för dig?
  Få enkelt kontakt med andra singlar

  Möjliggör kontakt med singlar du annars aldrig skulle fått kontakt med via eDarling. Missa inte chansen att hitta kärleken via oss du med! Ta mod till dig när du ser en profil som ser intressant ut och skicka det där meddelandet - vi lovar,  det finns inget att vänta på.

 • Finn den bästa dejtingsidan med eDarlings hjälp
  Dejta när och var du vill

  Oavsett om du sitter framför datorn hemma eller använder mobilen på lunchrasten så har du alltid en möjlighet att logga in på eDarling för att se dina nya matchningar och läsa dina meddelanden. eDarlingger även den mest upptagne singeln en chans att återigen prioritera kärleken.

 • Kompatibla matchningar med eDarling
  Låt oss göra jobbet

  Vårt unika matchmaking-system är en av de saker som skiljer eDarling åt från andra dejtingsajter. När du registrerar dig så fyller du i ett utförligt personlighetstest som lägger grunden för dina framtida matchningar. Vi kommer sedan dagligen skicka dig de bästa matcherna för dig!