Flirta – här är 7 saker du bör tänka på!

Flirta med eDarling

Svaga knän och svettiga händer? Blir du alltid lika nervös när du ska ta mod till dig och prata med personen du är intresserad av? Följ dessa 7 råd så kanske du klarar av att flörta mer avslappnat nästa gång någon fångar din uppmärksamhet! Medveten flört kan kännas ovant för vissa men det är något alla gör, vissa är bara mer medvetna om sitt flörtande än andra.

Flirta med respekt

Bemöt din flirt med respekt. Var uppmärksam på kroppsspråk, ifall personen du flirtar med tar ett steg bakåt eller ger dig andra klara signaler att han eller hon inte är intresserad så gör du bäst i att också ta ett steg tillbaka och respektera att personen kanske inte vill ha kontakt med dig.

Flirta självsäkert

Uttryck självsäkerhet och glädje över livet. Du har som bäst förutsättningar att hitta en partner då du skiner, är lycklig och trivs med dig själv. Om du framställer dig som svår och olycklig har du mycket svårare att finna en partner än en människa som verkar nöjd med sig själv. Tänk först på hur din egen livssituation ser ut och vad du söker i ett förhållande innan du börjar söka efter en partner.

Underskatta inte kraften i ett leende

Ett genuint leende bryter snabbt isen, lika väl som en genomtänkt öppningsfras kan göra. Din positiva attityd och ditt inbjudande leende gör dig mycket attraktiv, och din flirt kommer högst troligt att le lika stort tillbaka!

En blick betyder mer än…

Håll ögonkontakt med personen du flirtar med. Om du tittar undan för mycket kan det ge intrycket av att du antingen är nervös eller helt enkelt inte intresserad. Titta din flirt djupt i ögonen, ögonkontakt är faktiskt viktigare än vad vi tror.

”Ett inbjudande leende och en positiv attityd gör dig mer attraktiv”

Var dig själv när du flirtar

Anpassa inte dig själv för mycket efter din flirt. Låtsas inte vara någon annan person bara för att bli mer attraktiv i din flörts ögon. Du vill ju faktiskt bli älskad för den du är, och inte för någon du låtsas vara!

Använd din humor

Att få personen du är intresserad av att skratta är viktigt, personen du flirtar med kommer automatiskt att tycka mer om dig om du får honom/henne att skratta, det produceras nämligen endorfiner i hjärnan när vi skrattar och är glada, och din flirt kommer då att associera dig som någon som gör honom/henne lycklig.

Flirta online

Det finns många olika sätt att flörta på. Det kan kännas ovant att göra det via en kontaktförmedling online, men det är egentligen ett väldigt vanligt sätt att få kontakt med någon ny. Var inte orolig över att inte veta hur man gör, man lär sig snabbt när man väl börjat flirta. Precis som när man träffar någon i verkliga livet bör man följa sina instinkter. Via eDarling kan man efter ett matchmakingtest få partnerförslag som enligt testet passar ihop med dig . Om du hittat ett partnerförslag du tycker bra om kan du helt enkelt skriva ett meddelande till honom eller henne, kanske poängtera att profilbilden var tilltalande eller något liknande för att ta kontakt med personen.

Tänk på att flirtandets konst inte är något medfött, utan det är något man lär sig. Så ta varje tillfälle i akt att öva på ditt flirtande, och vem vet, någon dag kanske du flirtar till dig ditt livs stora kärlek!

Har du några frågor? Skriv gärna till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion