av eDarlings redaktion
46474

eDarlings priser och medlemskap

eDarling erbjuder dig två olika typer av medlemskap: bas (som är gratis) och Premium. För att du ska få ut så mycket som möjligt av plattformen och kunna hitta ett långsiktigt seriöst förhållande, rekommenderar vi att du uppgraderar till vårt Premiummedlemskap.

Vad ingår i medlemskapen?

Ett basmedlemskap är främst avsett för att du ska kunna prova på sidan och dess grundläggande funktioner. Med det får du tillgång till det stora personlighetstestet, du kan sätta upp din profil, ta emot skräddarsydda matchningar och ta de första stegen mot att lära känna andra medlemmar.

Med ett Premiummedlemskap får du full tillgång till hela sidan och alla eDarlings funktioner. I tillägg till alla funktioner beskrivna ovan får du också möjlighet att verifiera din profil, tillgång till en djuplodande personlighetsprofil baserad på ditt resultat från personlighetstestet, och läskvittenser för alla dina meddelanden. Dessutom får du upp till 20 extra partnerförslag varje dag via vår Lyckträff-funktion och full tillgång till eDarling-appen.

I tabellen nedanför hittar du en komplett översikt över medlemskapen:

 

Bas
Funktion
 
Översiktlig Personlighetsprofil
 
Skräddarsydda partnerförslag
 
Skicka och ta emot leenden
 
Ladda upp bilder
 
Obegränsade meddelanden
 
Se alla bilder
 
Se dina profilbesökare
 
Föreslås oftare för andra
 
Full tillgång till appen
 
Möjlighet att verifiera din profil
 
Se när dina meddelanden blivit lästa
 
Djupgående Personlighetsprofil
 
Fler partnerförslag via Lyckträff
Premium
Funktion
 
Översiktlig Personlighetsprofil
 
Skräddarsydda partnerförslag
 
Skicka och ta emot leenden
 
Ladda upp bilder
 
Obegränsade meddelanden
 
Se alla bilder
 
Se dina profilbesökare
 
Föreslås oftare för andra
 
Full tillgång till appen
 
Möjlighet att verifiera din profil
 
Se när dina meddelanden blivit lästa
 
Djupgående personlighetsporträtt
 
Fler partnerförslag via Lyckträff
 

 

Vad kostar de olika medlemskapen?    

eDarling använder sig av en progressiv prismodell där du får ett lägre månadspris vid längre medlemskap än för ett med kortare löptid. Vi har följande alternativ om du vill uppgradera:

 

eDarling Premium

12 månader:  299 kr per månad
6 månader:    449 kr per månad
3 månader:    599 kr per månad
Alla priser är inklusive moms, och gäller vid förskottsbetalning

 

Vi är övertygade om att vår tjänst ger dig de allra bästa förutsättningarna för att du ska träffa en partner för en seriös och långsiktig relation - det vittnar tusentals lyckliga eDarling-par om. Här kan du läsa några av de historier vi får in varje vecka. 

Är du redo att nystarta ditt kärleksliv? Bli medlem nu!


Har du funderingar kring våra medlemskap? Hör av dig till redaktion@edarling.se och berätta vad du tycker.

 
Comments

Det här läste jag på råd och rön stämmer det ? Då har jag blivit lurad på riktigt "E-darling sämsta dejtingsidan Gick med i e-darling som en kul grej då jag känt mig redo för att börja dejta. Trodde aldrig att man som "medlem" skulle få det så svårt att avsluta sitt medlemskap, då jag inte gillar e-darling som dejtingsida oh därför inte använt den nästan något, inte tänkte på att säga upp mitt medlemskap i tid. Förnyelsen var dessutom dubbelt så dyr som när jag anmält mig. Helt omöjligt att komma någon vart när man ringer och pratar med kundMmltjänst. Fick en kontakt mail adress som jag skrev till men fick aldrig något svar. Har Nu fått krav från Inkasso företag. Akta er för e-darling som har en dålig medlemshantering. År man en kund eller en medlem, det är frågan."

Hej

Nu vet vi ju inte vilket slags medlemskap den här skribenten hade eller hur det såg ut med hennes uppsägning och betalningen - men - det är väldigt tråkigt att höra att denna kunden haft problem med att nå oss på kundtjänsten när det finns möjlighet att ringa, e-maila, faxa eller skicka brev till oss. Uppsägningen av ett medlemskap måste göras senast 7 dagar innan den aktuella medlemskapsperioden löper ut, annars så förnyas det automatiskt med samma period igen, och till ordinarie pris. Denna informationen får du när du tecknar ditt medlemskap och man kan även avsäga sig den automatiska förlängningen samma dag som man tecknar medlemskapet. Hoppas detta hjälpte!

MVH ditt eDarling-team

hej..jag undrar varför ni drog så mycket pengar till den nya perioden? Nu valde jag att avsluta det pga av det ,!! andreas

Hej Andreas!

När du tecknade ditt medlemskap så rörde det sig om ett specialerbjudande för en 3-månadsperiod. På sidan där du angav dina kortuppgifter, samt i välkomstemailet du fick efter att du genomfört ditt köp, framgick det dock även att medlemskapet förnyas automatiskt om du inte säger upp det senast 7 dagar innan den aktuella medlemsperioden löper ut, och att det då förnyas till ordinarie pris.

MVH Ditt eDarling-team

Hej Ulrica!

När du köper ett Premiummedlemskap på eDarling, betalar du alltid för hela medlemskapsperioden på en gång. Det är även möjligt att köpa en månad i taget men priset per månad blir betydligt förmånligare om du väljer att köpa ett längre medlemskap. Logga in på din profil och klicka på "Bli Premiummedlem nu!" för att se vilka erbjudanden som gäller.

Dessvärre erbjuder vi inte Klarna för tillfället, men jag har fört vidare ditt förslag MVH Ditt eDarling-team

Har lite svårt att förstå vad exakt man betalar när man kollar står de tex 199 kr för tre månader. Men sen står de totalsumman på lite över 400 kr. När man ska betal med kort så vilken summa är de man betalar på en gång? De är otydligt för mej. De är lite dyrt om allt dras på kortet de var mycket bättre om man tex kunde betala 199 kr i månaden genom klarna. Med vänliga hälsningar Ulrica

Ett 12-månaders abonnemang, betalar man månadsvis eller för hela året på engång?

Hej Jeanette! Man betalar alltid för hela medlemsperioden på en gång. Man kan även köpa kortare medlemskap, men priset per månad blir betydligt mer förmånligt om man tecknar sig för en längre period på en gång. Om du klickar på knappen ”Bli Premiumplusmedlem”, hittar du alla våra aktuella erbjudanden. Med vänliga hälsningar Ditt eDarling-team

Hej Elin! Som basmedlem kan du ladda upp bilder på din profil men för att se andra medlemmars bilder behöver du vara premiummedlem. När du är inne på din profil finns alternativet ”ladda upp bilder” i menyn på vänster sida, klicka där för att ladda upp bilder från din dator. Med vänliga hälsningar Ditt eDarling-team

Hej Jag undrar om jag kan ladda ner en bild på mig till min profil sida från min dator fast jag inte är en Premium kund?

Pages