Ny funktion: fotoförfrågan!

Skicka en fotoförfrågan till någon du är intresserad av!

Ibland händer det att ett av dina partnerförslag kanske saknar profilbild. Du vill veta hur personen som du har blivit föreslagen ser ut. Nu kan du lätt visa ditt intresse och skicka en fotoförfrågan! Funktionen tillåter dig att endast med ett klick meddela att du skulle uppskatta en profilbild. Nästa gång du stöter på en intressant profil som saknar foto kan du helt enkelt be ditt partnerförslag att ladda upp en profilbild.

Om en person saknar profilbild syns istället där bilden i vanliga fall ska vara en blå silhuett. Framför silhuetten står det ”Vill du se ett foto på…?” och under ”Fråga om foto”. Vill du se ett foto på ditt partnerförslag klickar du helt enkelt där för att skicka din förfrågan. Om ditt partnerförslag besvarar din förfrågan och laddar upp en bild, kommer du att bli informerad av eDarling om det nya fotot.

Vad händer om jag får en förfrågan?

Om du har fått en fotoförfrågan (förutsatt att du inte har någon profilbild) blir du informerad både via e-mail och under ”Nyheter” på din profil hos eDarling. Det kommer att framgå vilket partnerförslag som bett om fotot. Du kan se deras profil genom att klicka på deras namn.
Skulle du vilja ladda upp en profilbild kan du enkelt med vår foto-assistent både ladda upp bilder från din dator och via ditt Facebook-konto. eDarling är väldigt noggrann med att skydda våra medlemmars integritet. Dina bilder kommer aldrig att synas i sökmotorer eller användas i reklamsyfte.

En profilbild innebär bara fördelar

Fotoförfrågan-funktionen är ett önskemål om en profilbild. Att uppfylla den frågandes önskan innebär med andra ord att ladda upp en profilbild, som Premiummedlemmar på eDarling sedan kan se om de går in på din profil. Med fotoförfrågan vet du dock säkert att någon är intresserad av dig, och är nyfiken på hur du ser ut.

Det är bevisat att profiler med bilder besöks oftare än profiler utan bild. Du har säkert själv upplevt hur välkomnande ett varmt leende kan vara och hur stor skillnad ett par vänliga ögon kan göra. En inbjudande bild tillsammans med en intressant profil kan enkelt få en på fall.

Du behöver inte känna dig osäker och lägga ner mycket energi på att ta ett extra fint foto till din profil. Det viktigaste är att du ler – och därmed visar betraktaren att du skulle uppskatta kontakt. Läs mer om hur du väljer en bra profilbild och gör en attraktiv profil på eDarlings framgångsplan!

eDarlings redaktion, 2011
Har du frågor? Hör gärna av dig till [email protected]!