Fotokommentarer – ny funktion på eDarling!

Nu kan du läna fotokommentarer

Har du någon gång bläddrat igenom listan med partnerförslag och hittat någon med riktigt intressanta bilder och önskat att du hade kunnat kommentera dem? Kanske delar ett partnerförslag ditt intresse för vindsurfing eller läckra middagar? Nu lanserar eDarling funktionen fotokommentarer, vilket gör det ännu enklare att ta kontakt!

Fotokommentarer, hur fungerar det?

När du tittar på ett partnerförslags profilbild eller övriga bilder har du nu möjligheten att kommentera bilderna. Under bilderna visas en liten gyllene pratbubbla som du kan klicka på för att kommentera en bild. Det går att skicka fotokommentarer för både profilbilder och foton i galleriet. Kanske gillar du att ditt partnerförslag gärna reser utomlands eller har en söt katt? Tveka inte att kommentera eller gilla något som väckt ditt intresse!

Bilder: ett gott första intryck

Genom att ladda upp bilder blir du mer intressant för dina partnerförslag. På eDarling kan du posta upp till 24 bilder. Din profilbild ska vara en bild på dig, men i bildgalleriet kan du även ladda upp foton som inte bara avbildar dig. Dessa bilder kan vara foton på husdjur, vackra landskap, familjemedlemmar eller annat som gör att dina partnerförslag får en bättre bild av dig och vem du är! En kommentar kan vara den perfekta isbrytaren och ger dig och ditt partnerförslag något att prata om.

Fotokommentarer – vem kan se dem?

Du behöver inte vara orolig för att dina meddelanden skall synas för några obehöriga. Det är bara du och ditt partnerförslag som kan se dina fotokommentarer, även om det är flera som kommenterat på samma bild.

Sophia Westergren, eDarlings redaktion, 2012
Har du några frågor eller funderingar? Skriv då till [email protected]