Array

Ny funktion: verifiera din identitet!

Verifiera din profil

Ni har skickat meddelanden till varandra under en längre tid. Tid och plats för det första mötet är redan bestämt. Ändå tvekar du fortfarande, är den som väntar på dig han eller hon som du tror att det är? Med eDarlings identitetsverifiering kan du känna dig säker.

Om du nätdejtar på eDarling kan du lita på att vi hittar partnerförslag som är rätt för dig. Din trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet, och vi kontrollerar varje ny profil manuellt. Nu kan även du bidra till att skapa mer förtroende och säkerhet, både för dig själv och andra.

”Verifierad profil” – eDarlings autenticitetssigill

eDarling erbjuder alla premiummedlemmar möjligheten att skaffa eDarlings autenticitetssigill. Du får en symbol på din profilsida, vilken fungerar som en försäkran om att den information du angivit om dig själv – såsom namn, födelsedatum och bostadsort – stämmer. Dina partnerförslag känner sig säkra när de kommer i kontakt med dig, och du kan obekymrat dejta på eDarling. För att eDarlings kundtjänst ska kunna verifiera din identitet behöver vi din hjälp!

Hur fungerar eDarlings identitetskontroll?

För att verifiera din profil behöver vi en kopia av fram- och baksidan av ditt pass eller ID-kort, samt en säkerhetskod. Säkerhetskoden hittar du som är Premiummedlem om du klickar på knappen ”Verifiera din profil” på din profil. Skicka koden tillsammans med kopiorna av ID-handlingen till eDarlings kundservice Därefter kan vi verifiera din identitet. Skicka in dina uppgifter via email eller post:

Email: [email protected]
Post: Kundservice Sverige, Spark Networks Services GmbH, Kohlfurter Str. 41/43,10999 Berlin, TYSKLAND

Om du har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vår Kundservice så hjälper vi dig vidare.

Hur lång tid tar identitetskontrollen?

Identitetskontrollen utförs så snart som möjligt från det att din ID-handling och kod är oss tillhanda. Ett email skickas som bekräftelse till dig. Efter det uppdateras din profil omedelbart med eDarlings autenticitetssigill.

Vad händer med mina uppgifter?

eDarling garanterar att den information som kommer oss tillhanda hanteras strikt konfidentiellt. Efter identitetskontrollen kommer kopian av din ID-handling att förstöras.

Notera dock att identitetskontrollen är en extrafunktion, och att du inte behöver vara orolig för att kontakta en person som inte fått sin profil verifierad. Alla nya profiler granskas fortfarande manuellt och godkänns av eDarlings team. ”Verifierad profil”-sigillet är till för att ytterligare försäkra din säkerhet och trygghet, något som alltid är vår högsta prioritet.

eDarlings redaktion, 2015
Har du frågor eller funderingar kring den här texten? Hör gärna av dig till [email protected] och ställ din fråga.

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion