Hur vet man att man är kär? Fem tecken som öppnar dina ögon!

Vad betyder det att vara kär?

Att vara kär är en underbar känsla som ibland kan vara svår att definiera. Det kan hända att du blir intresserad av en person men inte riktigt vet hur du ska hantera det på grund av osäkerhet för hur du egentligen känner. Säkerligen har du ställt dig frågan: "Hur vet man att man är kär?” tidigare exempelvis om du träffat en ny intressant person. Det är bara du själv som kan veta om du är kär eller inte men med hjälp av följande tecken kan du få hjälp att ta reda på det.

Hur vet man att man är kär? Du är alltid på gott humör (1/6)

Känner du att du vill omfamna hela världen och att du klarar av vad som helst? Är du bra humör och det finns ingenting kan stoppa dina positiva tankar? Om du ständigt går runt med ett leende på läpparna som inte vill försvinna kan det finnas en mycket enkel förklaring. Antingen har du vunnit storvinsten på lotto eller så är du kär.

Hur vet man att man är kär? Du har fjärilar i magen (2/6)

Om det pågår ett oförklarligt tumult i din mage och om den känslan sprider sig genom hela kroppen som elektriska stötar så är det ett gott tecken på att du är förälskad. Att lita på din magkänsla kan därför vara särskilt viktigt när du försöker förstå hur mycket en viss person verkligen betyder för dig.
 

Hur vet man att man är kär? Du tänker på personen (3/6)

Vem är den första du tänker på när du vaknar? Vem är den sista du tänkar på innan du somnar eller kanske till och med finns i dina drömmar? Om en speciell person ständigt återvänder i dina tankar är det ett tydligt tecken på att du är kär. Svaret på frågan "hur vet man att man är kär?" blir tydligare om det finns en speciell person som stjäl din uppmärksamhet och gör det omöjligt att tänka klart.
 

Hur vet man att man är kär? Dina ord avslöjar dig (4/6)

Om det finns tillfällen eller situationer som påminner om den speciella personen måste du berätta det för andra runtomkring dig. Exempelvis kan platser, filmer eller böcker påminna dig om saker ni upplevt tillsammans eller något som han eller hon gillar. Att du associerar platser eller saker med personen tyder på att du är betydligt mer än bara intresserad.

Hur vet man att man är kär? När varje minut känns som en evighet (5/6)

Om du ständigt sitter och väntar och undrar när ni ska ses nästa gång är gåtan "hur vet man att man är kär?" snart löst. Att du väntar rastlöst på att den andra personen ska höra av sig och upptäcker dig själv med att ständigt kolla om du fått något nytt meddelande, antingen i telefonen eller på internet, är ett tydligt tecken. Var inte rädd för att själv ta kontakt!
 

Med hjälp av dessa fem tecken kan du förstå dina känslor bättre. Njut av känslan att vara kär!

 

 

Vill du bli kär? Registera dig idag!

Registera dig idag för att träffa någon ny via eDarling! Testa vår vetenskapliga matchmaking för seriös dejting.

eDarling reg banner

Ludvig Nyström, eDarlings redaktion, 2012
Har du några frågor eller funderingar? Skriv då till redaktion@edarling.se