Ta chansen och hitta kärleken på nätet!

Hitta kärleken med eDarling

Nätdejting blir allt vanligare och vanligare i Sverige. Det finns flera bra plattformer för online dating, och genom åren har det blivit alltmer populärt för singlar att leta efter kärleken på nätet.

Det finns en sida för alla

Under de senaste åren har nätdejting vuxit sig allt större, till skillnad mot hur det var för 10 år sedan då det ansågs konstigt att träffa någon via nätet. Idag är det ingen som tycker det är konstigt att gå på en date med någon man träffat via nätet – det är det näst vanligaste sättet för par att träffas i Sverige. Hela 23 % av alla svenskar hittar kärleken på nätet. Vi shoppar kläder online, letar fram telefonnummer, bokar hotell och resor – och vi har stor del av vårt sociala liv på internet via chattar och communities. Vi betalar våra räkningar och många arbeten är nätbaserade – så varför ska vi då inte kunna hitta kärleken på nätet också?

Kärleken på nätet

För många människor är det ett helt nytt sätt att träffas. En del har exempelvis tröttnat på krogen, eller så har man helt enkelt inte tid att vara ute och leta efter den stora kärleken.

Det är även vanligt att söka efter vänner på internet. Många känner att de lättare kan vara ärliga och att de finner mod att öppna sig själva när de sitter framför en dator och lär känna någon via mejl.

När man sedan träffar någon i verkliga livet som man redan lärt känna via internet är det dags att känna efter hur det är att sitta med personen öga mot öga och prata. Man vet även redan innan den första dejten att man har gemensamma intressen och att man är intresserade av varandra, båda vet även att ni är ute efter samma sak – att hitta den stora kärleken. Detta är något som gör att den första dejten oftast går bra. Man vet både vad man har att förvänta sig och vad man har att se fram emot.

Populärt sätt att söka kärleken på

Den 6:e juni 2011 publicerades en artikel i DN där det gick att läsa om ”Familjen Svensson – från nätdejting till köksrenovering”, där det belystes att just nätdejting hör till normen när svenskar letar efter kärleken. Att hitta kärleken på nätet är inte längre något som anses annorlunda eller konstigt, snarare något spännande och något roligt att prova på!

Vi får dagligen in mängder med samtal och mejl från personer som har hittat kärleken på nätet.
På vår hemsida under kärlekshistorier kan du läsa om några av alla par som hittat kärleken hos oss!

Har du några frågor? Skriv gärna till [email protected]

Källor

www.dn.se/livsstil/reportage/familjen-svensson–fran-natdejting-till-koksrenovering

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion