Kristen dejting för en långvarig relation

Värdet av att älska en person genom bra och dåliga tider är stark inom kristendomen. Många söker en kristen date för att hitta någon med samma tro som de själva. eDarling hjälper dig att hitta en partner som matchar dina övertygelser, värderingar och förväntningar inför ett potentiellt äktenskap.
Kristen dejting online med eDarling

 

Hur finner man en kristen date?

Tro och andlighet kommer i många olika former. Den personliga tron är av stor betydelse för många, även när man lär känna varandra i ett dejtingsammanhang. Kristen dejting handlar om att hitta en partner med samma värderingar som dig själv. Det kan vara trosuppfattning och övertygelser, liksom det monogama äktenskapet och familjen som en central enhet. 

Men att hitta andra kristna singlar i samma åldersgrupp som sig själv kan vara lättare sagt än gjort. Även om kyrkan såklart är en central mötespunkt så har online dating skapat fantastiska tillfällen för kristna singlar i alla åldrar att knyta kontakter landet runt och enkelt hitta en kristen date.

Tillsammans i vått och torrt

När du dejtar online kan du specificera dina behov och värderingar. En av de mest grundläggande faktorerna för  kristen dejting är att ni genom tron ofta har samma förväntningar på framtiden, ett starkt förhållande. Det här inkluderar tanken om att äktenskapet är heligt och ett livslångt partnerskap. Som par lever man tillsammans med tillit och kärlek på de bra och dåliga dagarna. Även om förälskelsen avtar och konflikter uppstår så förblir kärleken lika stark. 

”Den personliga tron är av stor betydelse för många”

Kristen dejting hos eDarling

Hos eDarling kan du hitta andra trevliga kristna som letar efter någon som dig. Här får du möjlighet att komma i kontakt med någon utanför din bekantskapskrets, som vill ha ett långvarigt och kärleksfullt förhållande som bygger på kristna värderingar och förväntningar. Dejtingsajter har öppnat upp nya möjligheter för de som söker en partner. Alla användare tar ett personlighetstest, där man bland annat uppger sin religiösa tro och vilken religion man vill att sin framtida partner ska ha. På så sätt kan vi matcha dig med andra singlar som har de värderingar som du värdesätter.

Mer läsning

 • Kristen dejting eDarling
  Familjen som prioritet

  Inom kristendomen ligger mycket fokus på starka värderingar när det kommer till gemenskap och familjen. Om du vill hitta en singel med starka familjevärderingar kan du specifiera detta när du registrerar dig. Skräddarsy dina önskningar efter dina unika behov och dejta någon som vill ha samma saker i livet som du.

 • Finn en kristen date med eDarling
  Finn någon med samma värderingar

  Vi på eDarling använder oss utav en matchnings-metod som ser till att våra medlemmar dagligen får relevanta partnerförslag som kommer matcha med deras personlighet, värderingar och intressen. Detta innebär att du till exempelvis kan ställa in att du enbart är intresserad av matchningar som precis som du är kristen.

 • Kristen dejting med eDarling
  Finn långvarig lycka

  En sak som särskiljer eDarling från andra dejtingsajter är att vi riktar oss till seriösa singlar som letar efter långvarig och lycklig kärlek. Vår målgrupp är från 30 till 70 år och akademiker som vet vad de letar efter. Vi vill hjälpa dig att få en så effektiv och givande nätdejting-upplevelse som möjligt och jobbar hårt för att ge dig en så bra helhetsupplevelse som möjligt.