För singlar med höga anspråk

Jag är en:
Vänligen ange om du är man eller kvinna.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.

Kristen dejting för en långvarig relation

Värdet av att älska en person genom bra och dåliga tider är stark inom kristendomen. Många söker en kristen date för att hitta någon med samma tro som de själva. eDarling hjälper dig att hitta en partner som matchar dina övertygelser, värderingar och förväntningar inför ett potentiellt äktenskap. Kristen dejting online med eDarling

Hur finner man en kristen date?

Tro och andlighet kommer i många olika former. Den personliga tron är av stor betydelse för många, även när man lär känna varandra i ett dejtingsammanhang. Kristen dejting handlar om att hitta en partner med samma värderingar som dig själv. Det kan vara trosuppfattning och övertygelser, liksom det monogama äktenskapet och familjen som en central enhet.

Men att hitta andra kristna singlar i samma åldersgrupp som sig själv kan vara lättare sagt än gjort. Även om kyrkan såklart är en central mötespunkt så har online dating skapat fantastiska tillfällen för kristna singlar i alla åldrar att knyta kontakter landet runt och enkelt hitta en kristen date.

Tillsammans i vått och torrt

När du dejtar online kan du specificera dina behov och värderingar. En av de mest grundläggande faktorerna för kristen dejting är att ni genom tron ofta har samma förväntningar på framtiden, ett starkt förhållande. Det här inkluderar tanken om att äktenskapet är heligt och ett livslångt partnerskap. Som par lever man tillsammans med tillit och kärlek på de bra och dåliga dagarna. Även om förälskelsen avtar och konflikter uppstår så förblir kärleken lika stark.

”Den personliga tron är av stor betydelse för många”

Kristen dejting hos eDarling

Hos eDarling kan du hitta andra trevliga kristna som letar efter någon som dig. Här får du möjlighet att komma i kontakt med någon utanför din bekantskapskrets, som vill ha ett långvarigt och kärleksfullt förhållande som bygger på kristna värderingar och förväntningar. Dejtingsajter har öppnat upp nya möjligheter för de som söker en partner. Alla användare tar ett personlighetstest, där man bland annat uppger sin religiösa tro och vilken religion man vill att sin framtida partner ska ha. På så sätt kan vi matcha dig med andra singlar som har de värderingar som du värdesätter.

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion