Kvinna söker kvinna – lesbisk dejting med oss

Kvinna söker kvinna via eDarling

Vissa kvinnor vet redan i deras tonår, medan andra upptäcker deras sanna känslor efter att de gift sig med en man och skaffat barn: de lockas till sitt egen kön. Oavsett var i livet du befinner dig så är det inte för sent att prova lesbisk dejting med oss.

Det är aldrig för sent för en nystart

Vad innebär det om du upptäcker dina känslor under en tid i ett förhållande – eller kanske i ett äktenskap – med en man? Om du är säker på att det inte endast är en fas där du som kvinna söker kvinna, utan din önskan om samkönad kärlek är renodlad, bör du vara ärlig. Inte bara mot dig själv, utan även mot den partner du redan har. Är dina känslor äkta är det inte för sent för en nystart.

Kärlek är en stor och viktig del av våra liv. Att förneka dina känslorna kan i det långa loppet göra dig olycklig. Samhället har blivit mer accepterande och att dölja hur du verkligen känner tar mycket onödig energi.

Kvinna söker kvinna för ett långsiktigt förhållande

Oavsett om du tidigare varit romantiskt involverad med en man, eller om din kärlek till samma kön har funnits länge – så är det aldrig för sent att hitta en ny partner. Många har en önskan om att skaffa ett långvarigt och kärleksfullt förhållande. Vad förväntar sig de som söker efter annonser med orden ”kvinna söker kvinna”? Förmodligen detsamma som de kvinnor som söker en man: kärlek, tillit och ärlighet.

Lesbisk dejting är inte ett tabubelagt ämne

Hur kan det komma sig att ”kvinna söker kvinna” är en vanlig sökning på internet, medan det kan vara så att den närmsta omgivningen inte alltid talar om det? En orsak till rädslan för att komma ut kan vara osäkerhet om hur den sociala kretsen ska reagera. Låt det få ta sin tid och berätta för de du har omkring dig när du själv känner dig redo. Låt inte någon pressa dig. Att komma ut som homo- eller bisexuell sker inte över en natt, utan i varje ny social situation måste du avgöra om det är något du vill dela med dig av.

Lesbisk dejting med eDarling

Kvinna söker kvinna via nätdejting

Istället har partnersökandet flyttats till internet. Många större online dating-sajter gör det även möjligt för singlar som söker samkönad kärlek att använda tjänsten. Det är inget fel med att längta efter den person som kan förgylla ditt liv – oavsett om det är en man eller kvinna. En fördel med online dating är att du kan sortera dina partnerförslag efter kön och själv ange din sexuella läggning. Det går även att söka efter kvinnliga singlar efter specifik stad och ålder. På matchas du ihop med seriösa singlar som passar dig och dina önskemål. När du registrerar dig genomgår du ett personlighetstest som gör att du får lämpliga partnerförslag. En ”kvinna söker kvinna” sökning är alltså allt annat än komplicerad. Alla människor behöver kärlek och närhet, och online dating är ett smidigt och roligt sätt att finna sin drömpartner på.

eDarling önskar dig lycka till med ditt kvinna söker kvinna-sökande!

Har du frågor eller funderingar kring lesbisk dejting? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion