Man söker man – att hitta en långvarig relation

Man söker man via eDarling

Sedan homoäktenskap blev lagligt i Sverige 2009 har många förälskade par bestämt sig för att slå slag i saken. Drygt 2000 par vigdes inom loppet av tre år – det gav myten om att homoförhållanden är mindre seriösa en rejäl törn. Hur gör man för att bli en av de lyckliga? Genom eDarling får du kontakt med singlar personer som passar just dig!

Ett seriöst förhållande

En vanlig fördom är att homosexuella har mindre stabila förhållanden. Ofta förknippas frasen ”man söker man” med tillfälliga sexuella förbindelser. Men siffrorna visar något helt annat. 2118 homosexuella par gifte sig de tre första åren efter att det blev möjligt år 20091. De flesta kommer någon gång i sitt liv till en punkt då de vill träffa en partner att dela sitt liv med. För vissa kommer den tidigt i livet och för andra blir det senare, och vägen dit är sällan densamma. Man vill träffa någon som man delar något med, är attraherad av och vars sällskap man mår bra av. Men vad gör man när man letar men inte hittar någon?

Man söker man: Att träffa rätt partner

De flesta av oss tror att vi vet vilken sorts man som vi vill ha och vem vi skulle passa bra ihop med. Trots det har de flesta av oss flera misslyckade förhållanden i bagaget. Vad är det då som går fel? När du som man söker man är viktigt att fundera ut vad det är du letar efter och vad du mår bra av. På krogen är det lätt att falla för ett snyggt yttre och lite spänning. Men vill du ha något mer seriöst är det viktigt att tänka efter, då krogen ofta är en svår plats att lyckas hitta långvarig kärlek på.

”Du matchas ihop med någon som passar just dig, som också söker en långvarig relation”

Var ska du leta?

Att dejta online öppnar upp många möjligheter att träffa rätt partner. Att dejta på nätet är dock ingen garanti och det finns mängder av sidor med män vars avsikter inte är att hitta en långvarig relation. Man söker man kan betyda olika saker i olika sammanhang. eDarling är en dejtingsida för singlar som söker en varaktig relation. Både heterosexuella och homosexuella hittar en partner här. Efter det omfattande personlighetstestet matchas du ihop med någon som verkligen passar just dig, som söker efter samma sak som du och med liknande värderingar.

Man söker man via eDarling!

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Källor

1 Statistiska centralbyrån
Om författaren: Sara Kvarfordt Se fler artiklar skrivna av Sara Kvarfordt