Ny i stan och vill träffa någon? Så gör du!

 

Är du ny i stan och har tröttnat på att tillbringa helgkvällarna framför teven? Även om du vill träffa någon ny att dela resten av livet med, vänta inte med att lära känna nya människor helt och hållet. Det är lättare än du tror att ta kontakt!

Testa en ny hobby (1/8)

Gillar du att läsa böcker, men känner att det är en hobby som inte främjar ditt sociala liv? Gå med i en bokklubb! Så länge du fortsätter vara nyfiken och vågar testa nya sociala sällskap kan du även knyta nya kontakter. Listan på föreningar och hobby-aktiviteter i en stad är ofta lång, utforska möjligheterna och skriv upp dig på något som väcker ditt intresse och din entusiasm!
 
 

"Vad ska du göra efter jobbet?" (2/8)

Ny i stan och ny på jobbet? Arbetsplatsen erbjuder en utmärkt möjlighet att hitta nya vänner. För den som gärna vill träffa någon speciell kan en framtida partner finnas bland kollegorna.


Personalrummet är den perfekta platsen att lära känna nya människor på och föra intressanta samtal. Ta kontakt med dina kollegor på lunchrasten. Inte bara kommer du ha en lättare start i en ny arbetsvardag, även dina helger kan få en social skjuts.
 

Nätverka (3/8)

Har du hört dig för om någon av dina gamla vänner har bekanta som bor i staden? Med lite tur kanske du snart har hittat en ny vän och fått en gratis rundtur i din nya hemstad? Bekantas bekanta är ett smidigt sätt att knyta nya kontakter. Du kan även nätverka genom att leta efter grupper på nätet som riktar sig till personer i din stad som delar dina hobbies och intressen.

Lika barn leka bäst (4/8)

Gillar du att jogga? Varför inte söka sig till en grupp som springer ihop? Många fritidsintressen blir mycket roligare om man är två eller flera. Ett gemensamt intresse kan föra samman väldigt olika människor. Särskilt i större städer kan du ofta hitta möjligheter att umgås med andra människor för så lättsamma aktiviteter som att laga mat tillsammans. Kanske kan du träffa någon som har samma fritidsintressen som du?

Barn kan underlätta att träffa någon (5/8)

Om du har barn och är en ensamstående förälder kan det bli enklare att lära känna nya människor. Oavsett om det är grannarna som har barn i nära ålder, fotbollsföreningen eller skolan där andra föräldrar hämtar upp sina barn. Barn underlättar för dig att ta kontakt med andra föräldrar och utgör en gemensam samtalsbas.

Så får du kontakt med grannarna (6/8)

Känner du redan alla grannarna? Om du nyss flyttat in har du ett perfekt tillfälle att ringa på hos främlingar och kanske inleda ett intressant samtal. På så sätt kan du se om något mer kan växa fram ur grannsämjan. Om du inte klickar romantiskt med någon av dina grannar kanske deras vänkrets innehåller en framtida partner till dig.

Använd internet! (7/8)

Internet är en fantastisk plats för att träffa någon ny enkelt och snabbt! Sök upp forum, facebook-grupper eller liknande i ditt närområde och skriv till människor med liknande intressen. Stäm en fika-träff och se om kemin stämmer även i verkligheten! Plattformer så som eDarling är självklart också ett utmärkt sätt att träffa nya människor på. .

Registrera dig idag för att träffa någon ny!

Registera dig idag för att träffa någon ny via eDarling! Testa vår vetenskapliga matchmaking för seriös dejting.

eDarling reg banner