Singlar – vart finner man dem? Quiz nedan!

Finn singlar med eDarling

Sverige är ett av världens mest singeltäta länder, men vart finner man nya singlar egentligen? eDarling tar reda på var man hittar singlar och hur man enklast tar kontakt med dem. Exklusivt singel-Quiz nedan!

Du är inte ensam

Att vara singel ofrivilligt under en längre period kan kännas frustrerande och hopplöst ibland. Men visste du att Sverige har flest singelhushåll i hela Europa? Du är alltså inte ensam, vänd detta till något positivt! Det finns bevisligen mängder av singlar att välja bland för att hitta just din själsfrände i vårt avlånga land. Ålder är inte heller ett problem för den som är singel – faktum är att antalet singlar ökar särskilt bland de som har utflugna barn. Singlar finns verkligen i alla åldrar och på alla ställen! Med andra ord finns det många att välja bland för att hitta sin själsfrände, det gäller bara att veta vart man ska leta, och hur man ska gå tillväga för att hitta drömpartnern.

”Singlar finns verkligen i alla åldrar och på alla ställen!

Hitta andra singlar smidigt

Det kanske allra tuffaste med att vara singel och leta efter ett förhållande är när man känner att man aldrig träffar andra singlar. Om alla i ens vänskapskrets är gifta, kroglivet numera är passé och arbetsplatsen känns otänkbar kan det vara väldigt utmanande att ens träffa en intressant singel, som sedan dessutom ska passa ihop med just dig! Kanske har du tröttnat på att försöka och föredrar numera att stanna hemma och fokusera på dig själv. Men om du är seriös med att finna nya spännande människor, däribland singlar, aktivera dig och säg ja! Ja till alla slags inbjudningar, middagar och träffar – man vet aldrig vem som kommer att dyka upp. Skriv upp dig på den där kursen du känt dig sugen på, våga ta ögonkontakt med folk och säg hej och introducera dig själv för den där personen du tycker verkar intressant!

Olika typer av singlar

Det är både spännande och nyttigt att få träffa nya människor vare sig det är på nätet eller i verkligheten. Det är ett bra sätt att ta reda på vad man uppskattar hos andra och ett bra sätt att lära känna sig själv lite närmare. Våga ta steget att lära känna en person du förmodligen aldrig skulle träffat annars. Är du en som längtar efter en partner att bilda familj med eller gillar du att flirta och se vart vägarna leder? Det finns som sagt många olika sorters singlar. Vissa är mer och andra mindre nöjda med sin situation. Kanske ändrar du din inställning när du väl varit på en första dejt? Att gå ut på en date kan vara det första steget bort från singellivet. Ett enkelt sätt att finna likasinnade och seriösa singlar är genom nätdejting, att träffas på nätet har snabbt blivit ett av de allra effektivaste och snabbaste sätten att träffa en potentiell partner på. Läs våra kärlekshistorier här för inspiration!

reg banner

Quiz! Vilken typ av singel är du?

Ta eDarlings exklusiva Quiz framtaget med hjälp av en psykolog för att ta reda på vilken typ av singel du är genom att spela nedan!

Vart finner man bäst singlar i Sverige? Kommentera nedan!

Har du några frågor? Skriv gärna till [email protected]!

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion