Träffa partner – här kan du träffa kärleken på nätet

Träffa en partner online med eDarling

Det finns många olika tillvägagångssätt för att träffa någon ny. Välbeprövade ställen att finna kärleken på är krogen, i studiecirklar och bland vänners vänner. Men om du känner att din egen vänskapskrets inte har det du söker, och att krogen känns stökig och ointressant – var vänder du dig då för att träffa nya människor?

Allt vanligare att dejta hemifrån

De senaste tio åren har nätdejting ökat anmärkningsvärt, och idag är det inget konstigt med att träffa sin partner på nätet. På en matchmakingsida som eDarling kan du i lugn och ro kan välja på vilket sätt du vill framställa dig själv, och så matchar vi dig med singlar vi tror att du skulle passa bra med. Detta gör nätdejting till ett väldigt bekvämt och roligt sätt att dejta på.

Träffa en partner för dig

Gillar du mysiga hemmakvällar eller långa klubbnätter? Alla är olika, och naturligtvis vill alla ha en partner som de känner sig hemma med och trivs tillsammans med i alla lägen, oavsett om det rör sig om biobesök, skidåkning, tråkiga släktmiddagar, under den slentrianmässiga vardagen, romantiska middagar eller på härliga solsemestrar. För oss på eDarling är det viktigt att du känner att du får relevanta partnerförslag till din profil, och för att vi ska kunna matcha dig med singlar du verkligen skulle passa med är det viktigt att du svarar ärligt i vårt personlighetstest. Efter det får du möjlighet att fylla din profil med personliga texter, och under inställningar kan du ange dina olika preferenser för en blivande partner.

”För att ha de bästa möjliga förutsättningarna att träffa någon ny så är det viktigt att du själv är aktiv i matchmakingprocessen.”

Träffa partner med eDarlings personlighetstest

Vårt personlighetstest är framtaget tillsammans med välrenommerade relationsforskare och psykologer, och ger oss en god insikt i hur du är som person. Det är med hjälp av testet vi kan matcha dig med singlar vi tror att du skulle passa väl ihop med, men för att öka chanserna för att träffa en partner är det viktigt att du själv är aktiv i matchmakingprocessen. Genom att läsa dina partnerförslags profiltexter, kan du själv känna vad i texterna som väcker nyfikenhet hos dig, och ger dig en bra känsla. På detta sätt lär du dig så småningom mer om vad du är ute efter, och ditt nätdejtande blir mer framgångsrikt. Genom vår noggranna matchmaking, gör vi grovjobbet åt dig – sedan är det upp till dig att prata med andra medlemmar. Vad gillar du mer och vad tycker du mindre om? Ge det tid och du kommer att hitta någon som du kommer ha mycket trevligt med, och förhoppningsvis också få till en och annan dejt!

Gå på din första dejt

Har du inte dejtat så mycket än? Vi förstår att första dejten kan kännas väldigt nervös – och därför har vi utvecklat en väl uppdaterad rådgivningssida, där du finner gott om dejtingtips både för dig som dejtat förr, och för dig som är ny inom dejting. Genom att träffa någon på en nätdejtingsida skapar du goda förutsättningar för en avslappnad första dejt. Du och din dejt har redan hunnit prata lite, och känner varandra tillräckligt för att det ska flyta på när ni ses för första gången.

eDarling önskar dig lycka till i ditt partnersök!

Har du frågor eller funderingar? Skriv till oss på [email protected].

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion