Daniel & Sara

Sen den första stunden

När höstmörkret sänkte sig över landet var det något som lyste upp Saras tillvaro på ett sätt som aldrig hänt förut. Hon blev matchad med en man på eDarling som hette Daniel, och det var början på något alldeles speciellt.

”Det tog lite tid i början, vi höll kontakten på eDarling under två månader, men sen träffades vi äntligen” berättar Sara. ”Jag jobbade mycket utomlands under den där perioden, men jag ville så gärna träffa den här Sara, så jag såg till att planera in det så fort jag var hemma en längre period” fortsätter Daniel.

De möttes upp i en närliggande stad och började resan mot kärleken med en lång promenad. Två timmar senare hade både Daniel och Sara insett att det skulle vara de två för alltid. ”Ja, jag föll som en fura” skrattar Daniel. ”Ja vi har älskat varandra sen den första dagen, ingen av oss har träffat så rätt förut. Vi vill verkligen tacka er på eDarling för det” fyller Sara i.

Vi har älskat varandra sen den första dagen, ingen av oss har träffat så rätt förut

Nu har det gått ett år sedan paret träffades för första gången och de bor tillsammans i Saras lägenhet nu. ”Men vi har nya planer på gång” berättar Daniel. ”Ja, vi har köpt hus och kommer att flytta till en helt ny stad tillsammans” fortsätter Sara. ”Så himla spännande, och så himla härligt att vi får göra det tillsammans!” avslutar hon.

Vi önskar Daniel och Sara varmt lycka till i framtiden!