Cherie & Lasse

Som hund och katt, på ett bra sätt

Djurvännerna Cherie och Lasse stod inför ett klassiskt problem redan innan första kontakten var tagen. Cherie var kattmänniska och Lasse hundmänniska. Men kärleken har övervunnit större hinder än så.

När Cherie blev presenterad för Lasse på eDarling blev hon genast intresserad. Hon började med att skicka honom ett leende. ”Jag måste erkänna att jag tvekade lite innan jag svarade på Cheries leende. Hon hade nästan bara bilder på katter på sin profil, och jag gillar ju hundar” berättar Lasse.

Men Lasse svarade i alla fall Cherie med ett meddelande, och därefter tog deras samtal fart. De pratade växelvis över meddelanden och telefon, och båda kände att de uppskattade varandras sällskap. Även om det bara var på avstånd än så länge.

”När vi hade pratat med varandra under en vecka frågade jag Lasse om han inte ville komma över och hälsa på. Vi bor på varsin sida av landet, så det var lite av en chansning. Men han tackade ja, och åh så glad jag blev!” berättar Cherie.

”Nu kände jag mig inte så tveksam inför den här damen längre, jag blev istället väldigt upprymd när hon frågade om vi skulle ses. Så det fanns inget att tveka på” berättar Lasse.

Där och då upptäckte vi att vi är riktiga tvillingsjälar

När Lasse kom fram till Cherie hade de en härlig stund framför sig. ”Det blev en väldigt rolig dag, det var nog där och då vi upptäckte att vi är riktiga tvillingsjälar” berättar Cherie.

Det har nu gått en tid sedan deras första möte, men känslorna har verkligen inte svalnat. ”Nej tvärtom, jag bor ju faktiskt hemma hos Lasse nu” berättar Cherie och tittar mot Lasse.

Och katterna, de fick också följa med.

eDarling önskar Cherie och Lasse ett varmt lycka till med deras gemensamma liv!