Karin & Johan

Lång väg till kärleken

Det är inte ovanligt att förälskelser svalnar med tiden, men för Karin och Johan blir känslorna bara starkare. Deras kärlekshistoria inleddes med att Johan kommenterade på några texter som Karin lagt upp på sin profil.

”Han skrev så utförligt och med eftertanke till mig, så jag blev ju genast nyfiken på den här mannen” berättar Karin. När hon kollade in Johans profil såg hon att deras värderingar och intressen stämde bra överens, och hon tyckte också att hans texter stod ut från andra medlemmars. ”Jag lyckades visst slå an en ton hos Karin redan vid första kontakten, och det är jag väldigt glad över” säger Johan med ett varmt leende.

Karin och Johan fortsatte att utveckla sin relation genom meddelanden fram och tillbaka. Deras intresse stegrades i takt med att de upptäckte fler och fler likheter i varandras personligheter och erfarenheter. Den första dejten närmade sig och båda kände att det gärna skulle få vara lite storslaget, så vad passar då bättre än ett slott? ”Första gången vi sågs var på ett stort slott som ligger i närheten av min by, en vacker plats som också fått spela en roll i en vacker relation” berättar Karin och tittar mot Johan. ”Så har det blivit, men det vågade vi ju inte ens hoppas på då” fyller Johan i.

Jag känner mig förundrad och lycklig över den här resan vi har varit med om.

Det kändes som de kunde skämta och prata om allt redan från början, och när de skulle skiljas åt tog det emot för paret som precis funnit varandra. Väntan blev inte särskilt lång innan de bestämde sig för att vara två. ”Jag känner mig förundrad och lycklig över den här resan vi har varit med om. Både släkt och vänner är så glada vår skull” berättar Karin.

Deras respektive barn har också gett sina klartecken för relationen, så snart kan det bli aktuellt för paret att flytta ihop. ”Vi bor ju ganska långt ifrån varandra, även om det har fungerat bra hittills så vore det ju skönt att komma lite närmare” säger Johan.

Vi önskar Karin och Johan varmt lycka till i framtiden!