Anita & Bengt

När Anita presenterades för Bengt såg han direkt att det var något speciellt med den här damen, så Bengt tog mod till sig och skickade ett meddelande till Anita. Ett beslut han aldrig har ångrat.

När Anita tagit emot Lasses meddelande blev hon så klart nyfiken på vem han var. Hon klickade in sig på hans profil och började skapa sig en uppfattning om vem han var. ”Han var ju fin att titta på och verkade ha många spännande intressen, så jag svarade honom och det var nog där det började” berättar Anita.

Efter att de pratat med varandra genom meddelanden i några veckor bestämde de sig för att träffas och ta en fika tillsammans. ”Vi hade det väldigt trevligt under den där stunden. Vi skiljdes åt när vi var klara, men senare samma dag så fick jag ett sms från Anita där hon frågade om vi inte skulle ses till kvällen också, och det kunde jag ju inte tacka nej till” berättar Bengt. ”Det kändes så himla bra under kvällen också, så sen dess har vi hängt ihop, jag och Bengt” berättar Anita. ”Men det tog sex månader innan jag var helt säker, men då kände jag att jag kunde säga de där magiska orden: Jag älskar dig” berättar Anita.

Det tog sex månader innan jag var helt säker, men då kände jag att jag kunde säga de där magiska orden: Jag älskar dig

Både Anita och Bengt har vuxna barn, vilket passar bra då båda sett fram emot friheten som utflugna barn innebär. Men även friheten är ju härlig att dela med någon. ”Vi bor fortfarande i varsitt hus, men vi känner att det nog kommer vara vi två för alltid, så planen är att slå våra påsar ihop och bo tillsammans så snart vi kan” berättar Bengt leende.

Vi önskar Bengt och Anita varmt lycka till i framtiden!