Jenny & Janne

Kärlek på en stadig grund av vänskap, värme och humor

Jenny och Janne möttes på eDarling och kom att utveckla en djup och varm relation, byggd på gemensamma intressen, humor och vänskap. Det här är deras historia.

Jenny och Janne träffades ganska direkt efter att Jenny registrerat sig på eDarling. Janne däremot hade varit medlem ett tag. Det var han som tog initiativet och skrev det första meddelandet men det var hon som fastnade först: ”Han hade många intressen som jag delar, så jag minns att jag tänkte att vi nog skulle kunna ha mycket att prata om.” Och det har visat sig stämma. Det första mötet gick så enkelt och blev snart fler, och har nu utvecklats till en djupnande relation. Dessutom visade det sig att de hade många gemensamma bekanta och delade hobbies. ”Vi har så roligt tillsammans! Man vet aldrig vad som händer i framtiden, men jag vet i alla fall att jag vill fortsätta ha Janne i mitt liv” säger Jenny.

Vi har så roligt tillsammans! Man vet aldrig vad som händer i framtiden, men jag vet i alla fall att jag vill fortsätta ha Janne i mitt liv.

Janne fortsätter, ”Jag gillade verkligen eDarling. Även om det var min första nätdejtingupplevelse har jag många vänner som varit medlem på andra dejtingsajter, och av deras berättelser att döma är det många där ute som inte är så seriösa. Den känslan hade jag aldrig på eDarling, varken med Jenny eller med någon av de andra jag hade kontakt med.”

Vi önskar Jenny och Janne varmt lycka till i framtiden!