Maud & Berth

Kärleken tar ingen rast

Samma dag som Maud blev medlem på eDarling presenterades hon för en man som hon inte kunde motstå att kontakta. Sedan fortsatte allt i samma snabba takt.

”Jag såg ju direkt att det här var min framtida man, så det var lika bra att göra slag i saken” säger Maud med glimten i ögat. ”Ja med den här damen får man vara kvick i vändningarna” fortsätter Berth. När de hade skrivit meddelanden till varandra under ett par dagar bestämde sig sedan för att ses redan veckan därpå.

”När vi sågs märkte båda att vi var attraherade av varandra, vi satt först och fikade och pratade i 3-4 timmar innan vi tog en lång promenad tillsammans” berättar Maud. ”Och när det kändes så bra vill man ju uppleva samma sak snart igen, så jag föreslog att vi skulle ses igen två dagar senare. Som tur är fick jag positiv respons från Maud” fortsätter Berth. Så två dagar senare var det dags igen.

Vi är lika kära och vimsiga som i tonåren

”Åh han var en sån gentleman på våra dejter, han kom med en röd ros i handen varje gång vi träffades” berättar Maud. Men det krävdes inte så många tillfällen innan Maud och Berth bestämde sig för att vara två. ”Och det känns helt fantastiskt, vi är lika kära och vimsiga som man var i tonåren, fast jag är 71 och Maud 65” berättar Berth. ”Det är ju nästan bättre nu, nu när vi vet vad vi vill och vilka vi är” fortsätter Maud.

”Nu ska jag också introducera en väninna till eDarling, jag hoppas att hon har samma fantastiska tur som jag” berättar Maud.

Vi på eDarling önskar Maud, Berth och Mauds väninna ett stort lycka till!