Stefan & Herdis

Stefan & Herdis

De fann rätt först efter 60

Stefan mötte sin stora kärlek Herdis genom eDarling. Det var Kärleken med stor K, precis som i en dröm. När vi möter dem visar det sig att det är Stefans 60-årsdag just idag, och om några dagar är det Herdis tur. De är nämligen nästan exakt lika gamla, och det är bara en av de många saker som de har gemensamt.

Sedan de sågs första gången i början av december för ett år sedan har de upptäckt att de har samma smak vad gäller både musik, mat, hobbies och faktiskt det mesta annat också. ”Vi är verkligen perfekta för varandra!” utbrister de skrattande i en mun.

De sitter tätt ihop och håller hand, skrattar och pratar ideligen i munnen på varandra och det riktigt bubblar av lycka och kärlek kring dem. Stefan berättar att han bara varit medlem på eDarling någon vecka innan han blev matchad med Herdis. För henne var det däremot inte första gången.

”Jag var medlem på eDarling en gång tidigare. Det var några år sedan och då hittade jag inte alls någon som kändes intressant. I somras bestämde jag mig för att ge det ett nytt försök. Jag tyckte direkt Stefans profil var någonting alldeles extra, och en dag satt jag med mitt barnbarn på 8 år och frågade lite på skämt vad hon tyckte om de olika bilderna. ”Inte den, inte den… men DEN tar vi mormor!” utbrast hon, och pekade på hans bild. Och så den blev!” Och att barnbarnet hade känsla för kärlek och matchning visade sig snart.

Vi gråter ibland hela floder av tårar tillsammans över att vi träffat varandra så sent i livet. Den känslan, och vår kärlek, är obeskrivlig.

Paret hade tidigt mejlkontakt men kunde inte träffas direkt eftersom Herdis var utomlands med jobbet. När hon väl kom hem i början av december klickade det på en gång. Det var kärlek direkt, och de har varit tillsammans nästan varje dag sen dess. De har träffat varandras barn och familjer, rest tillsammans och umgåtts med varandras vänner. De berättar att de båda saknat något i sina tidigare relationer och äktenskap, något som de nu har hittat.

”Att träffa sin själsfrände, i den här åldern, är verkligen fantastiskt roligt. ”Och oväntat!” utbrister Herdis.”Vi gråter ibland hela floder av tårar tillsammans över att vi träffat varandra så sent i livet. Den känslan, och vår kärlek, är obeskrivlig” fortsätter Stefan. Han berättar att hans barn säger att de aldrig någonsin sett honom så här lycklig. Att det är som en saga. ”Att jag skulle träffa den rätta när jag var 60… Nej, det trodde jag aldrig!”

Vi önskar Stefan och Herdis varmt lycka till i framtiden!