Yngve & Gun

Yngve & Gun

Kärleken slog till – det var rätt direkt

För lite mer än ett år sedan var både Yngve och Gun nyfikna på att träffa någon online. De valde båda att bli medlemmar på eDarling, för matchmakingens skull. Det är något de inte behövt ångra! Efter att ha blivit matchade med varandra känner de båda att de träffat så rätt det bara kan bli.

”När Yngve presenterades som ett av min partnerförslag verkligen såg jag honom direkt. Den här karlen vill jag träffa” berättar Gun. Hon inledde den första kontakten genom att bara skicka ett leende till Yngve. Hennes profil fångade Yngves intresse och de två började skriva med varandra. Kommunikationen gick lätt, orden flödade. Ganska snart ville de gå vidare och träffas på riktigt. Men där stötte de på problem till en början…. ”Både jag och Gun var strängt upptagna. Vi hade inte tid!” skrattar Yngve. ”Det fick dröja ett par veckor innan vi kunde ta steget och ses den där första gången, trots att vi egentligen inte ville vänta.”

Jag tror faktiskt att vi drabbades av Den Stora Kärleken redan där och då.

I slutet av september möttes de på en golfbana, numera favoritbanan för båda, i närheten av Yngves hus och gick den långa rundan tillsammans. ”Oj, det där var något alldeles extra. Jag tror faktiskt att vi drabbades av Den Stora Kärleken redan där och då” berättar Gun med blicken stadigt fäst vid Yngve.

Nu är paret nyligen hemkomna från två veckor i Thailand och deras gemensamma planer blir bara fler. Snart firar de ett år tillsammans. Årsdagen kommer firas på ett lite speciellt sätt. ”Vi ska fira med att flytta ihop faktiskt! Jag flyttar in hos Yngve, och behåller bara en liten övernattningslägenhet i min hemstad” berättar Gun med ett soligt leende på läpparna. Yngve trycker hennes hand och ler tillbaka.

Vi önskar Yngve och Gun varmt lycka till med flytten, och med deras framtida liv tillsammans!