Emilie & Jimmy

Kärleken överkom avståndet

Emilie och Jimmy träffades via eDarling. De blev medlemmar ungefär samtidigt och blev matchade med varandra tidigt i processen. Ganska snart började de också skriva med varandra, och sakta växte det fram något mer…

Emilie säger att det tidigt kändes väldigt speciellt, ”det var en känsla av samhörighet som jag aldrig känt förut”. Det fanns dock ett hinder – de bor 49 mil ifrån varandra. Steget från att skriva och prata i telefon till att faktiskt ses var inte helt självklart. Efter 3 månaders intensiv kontakt blev det till sist ett möte.

Känslan av det är vi blir bara djupare. Först trodde vi det skulle bli svårt med ett distansförhållande, men inte ens det har visat sig vara oöverkomligt i slutändan.

”Vårt första möte var i Rättvik, samtidigt som Classic Car Week gick av stapeln. Och när vi väl sågs så klickade vi verkligen – det kändes helt rätt direkt, för oss båda två.” säger Emilie. Sedan det där allra första mötet har relationen flutit på: ”känslan av det är vi blir bara djupare. Först trodde vi det skulle bli svårt med ett distansförhållande, men inte ens det har visat sig vara oöverkomligt i slutändan.”

Men distans ska det nu bli ändring på, för om en vecka flyttar Jimmy till Emilie och de kommer äntligen slippa avståndet. ”Allt känns underbart!” utbrister de i en mun. ”eDarling är riktigt bra på att matcha människor. Vi är verkligen lika när det kommer till värderingar, tankar och humor. Till sättet är vi mer olika, men är ändå samstämda när det gäller. Ett bra bevis är att vi inte har bråkat en enda gång, och vi diskuterar allt”, avslutar Jimmy.

Vi önskar Emelie och Jimmy varmt lycka till i framtiden!