Inger & Bosse

Det första ögonblicket sa allt

När Inger blev medlem på eDarling var Bosse en av hennes första matchningar. Inger tyckte han som såg som en trevlig man och bestämde sig för att skriva till honom.

När Inger och Bosse skrivit till varandra under ett par veckor kände båda att de var intresserade, men ett litet problem var att de bodde nästan 23 mil från varandra. Men de bestämde sig i alla fall för att ta nästa steg och byta nummer med varandra. ”Det kändes jättebra att få prata med Bosse första gången, så vi ville ju så klart träffas på riktigt nu” berättar Inger. ”Men eftersom det var så långt mellan oss bestämde vi oss för att ses på neutral mark första gången, så vi träffades på ett kafé i liten stad som vi båda kunde åka till” fortsätter Bosse.

Vi kommer aldrig att glömma när vi såg varandra för första gången

Det blev en minst sagt lyckad första dejt mellan Inger och Bosse: ”Det är många gånger vi har pratat om det där första ögonblicket, vi kommer aldrig att glömma när vi såg varandra första gången” berättar Inger. ”Så nu gör vi knappt något annat än att försöka träffa varandra” skrattar Bosse.

Än har inte Inger och Bosse flyttat ihop, så helgerna är guld värda för paret: ”Ja vardagarna får se till att gå undan, men vi hoppas att vi ska flytta ihop så småningom” säger Inger.

Vi önskar Inger och Bosse ett stort lycka till med deras planer!