Ingela & Stefan

Ingela & Stefan

Fullträff direkt

Ingela hade varit medlem på eDarling i någon månad men inte riktigt fastnat för någon än. Hon hade sånär givit upp och tänkt att nätdejting nog inte var för henne när hon en dag hittade en profil som verkade extra intressant bland sina Lyckträffar. Profilen var Stefans, och Ingela visste direkt att det här, det var något alldeles extra…

Ingela berättar, ”ja, vi började direkt skriva långa meddelanden till varandra. Sida upp och sida ner, det fanns så mycket att säga. Så det tog inte så lång tid innan vi bestämde oss till slut för att träffas på riktigt”. Både Ingela och Stefan bodde faktiskt i samma, ganska lilla ort i södra Norrland, så den första träffen var lätt ordnad. De ville hålla det enkelt, så de möttes för en promenad. ”Ingela mötte upp mig tillsammans med sin hund och så tog vi en promenad ute vid havet” berättar Stefan. ”Det kändes så himla bra, så jag bjöd spontant ut henne på middag redan till helgen”. Och middagen gick riktigt bra. Den var startskottet på en djupare vänskap och dessutom något mer – Ingela och Stefan börjades träffas regelbundet efteråt och snart var relationen ett faktum.

Ja, det är inte klokt faktiskt. Det var en riktig fullträff med mig och Stefan, på en gång.

Stefan var inte den enda förändringen just då för Ingela, under samma period var hon också i flyttartagen och hon letade efter ett nytt drömhus. När Ingela väl hade hittat rätt, bestämt sig för att flytta och ordnat pappersarbetet fanns Stefan där och var till stor hjälp. ”Att Stefan var med gjorde allt med flytten så mycket roligare och lättare” berättar Ingela och ler mot Stefan. ”Allt hade varit så mycket mer besvärligt om jag inte hade haft hans goda humör och pepp att lita på.”

Väl på plats i det nya huset och i det nya förhållandet känner de båda de verkligen hade träffat rätt den här gången. ”Ja det var inte så mycket att tveka på efter ett tag. Jag sa upp min lägenhet och flyttade in hos Ingela. det kändes som precis rätt beslut” berättar Stefan. Ingela fyller i, ”ja, det är inte klokt faktiskt. Det var en riktig fullträff med mig och Stefan, på en gång”.

Vi önskar Ingela och Stefan varmt lycka till i deras nya liv tillsammans!