Sandra & Pontus

Sandra & Pontus

Kärlek vid första ögonkastet

Sandra och Pontus möttes bara någon månad efter att de båda registrerat sig på eDarling. När de väl möttes var det kärlek direkt, men det hela började med att Sandra såg att hon haft ett besök från Pontus på sin profil. Och det som började med ett profilbesök och ett leende utvecklades snart till mer.

”Jag fastnade direkt när jag såg hans profil” berättar hon. ”Både för hans beskrivning och hans bilder. Han såg så trevlig ut!” Så hon bestämde mig för att skicka ett leende.”Jag trodde väl egentligen inte att han skulle vara intresserad, men tänkte jag, äsch, vad är det värsta som kan hända! I värsta fall så svarar han väl bara inte.” Hon ler vid tanken, för svarade, det gjorde han.

”Vi skrev med varandra ett tag innan vi utbytte telefonnummer, och jag tyckte bara mer och mer om honom ju mer jag lärde känna honom” säger Sandra. Första träffen planlades till mellandagarna, det blev en middag hemma hos Sandra. ”Jag var så nervös så jag hade ont i magen. Kärlek vid första ögonkastet låter väldigt kliché, men jag vet inte riktigt hur jag annars ska beskriva känslan jag fick när jag såg honom. Allt var bara perfekt.”

Middagen gick bra och kvällen flöt på utan minsta problem. Men Sandra hade ändå en orolig känsla i magen: Tänk om det är för bra för att vara sant? ”Jag tänkte hela kvällen att vi skulle ha en trevlig kväll, men att han sen skulle han tacka för sig och att han inte skulle vilja fortsätta hålla kontakten.” Men tack och lov var det bara oron som talade. Pontus stannade hela kvällen, och sedan dess har de två knappast varit ifrån varandra överhuvudtaget.

Det känns fortfarande helt ofattbart att jag har haft sådan tur och träffat en sådan underbar man som Pontus. Jag har inte varit så lycklig som jag är nu, tillsammans med honom, på väldigt länge.

Snart firar de ett lyckligt halvår tillsammans, om ett par månader flyttar de ihop tillsammans, och tar med oss både hundar och katter in i ett gemensamt hus. Och Sandra förundras fortfarande över hur lyckligt lottad hon är. ”Det känns fortfarande helt ofattbart att jag har haft sådan tur och träffat en sådan underbar man som Pontus. Och ännu mer obegripligt är att han valt just mig att tillbringa sitt liv med och att bilda familj med! Jag har inte varit så lycklig som jag är nu, tillsammans med honom, på väldigt länge.”

I framtiden planerar Pontus och Sandra att både renovera och bygga ut huset, och om några år hoppas de även att deras lilla familj ska ha utökats med ett par små.

Framtiden ser ljus ut, vi önskar Pontus och Sandra varmt lycka till i framtiden!