Carina & Bobby

Carina & Bobby

De överkom alla hinder och fann lyckan tillsammans

Det slog egentligen inte gnistor om Carina och Bobby när de möttes första gången, men istället blev dejten startskotten på något mycket större än en tillfällig passion. Deras berättelse är en vacker kärlekshistoria om två starka människor som funnit varandra. Även om det funnits många hinder på vägen, fick de också ett mycket lyckligt slut.

Carina berättar hur det började. ”En julikväll förra året fick jag för mig att jag skulle registrera mig på eDarling. Jag hade nyligen avslutat ett förhållande och var egentligen inte intresserad av att träffa någon, men tänkte att det kan vara kul förströelse att chatta och skriva lite på kvällarna. Det dröjde bara ett par dagar så såg jag honom. Snygg, men inget för mig. Skickade ändå ett leende och fick ganska omgående ett tillbaka.” Kvällen därpå skrevs det första mejlet och hon blev direkt imponerad över att han skrev så bra. De skickade flera långa mejl till varandra varje kväll och blev också vänner på Facebook.

”Efter ett par veckors ivrigt mejlande hade vi första telefonkontakten, vilket jag var lite nervös inför, men samtalet gjorde mig både glad och nöjd, även på den här punkten fungerade det” fortsätter Carina. Sedan de pratat i telefonen i några dagar bestämde de sig för att ses på riktigt. Bobby bodde 21 mil ifrån Carina, han har två barn varannan vecka och dessutom jour på sitt jobb. Av förklarliga skäl hade han hade problem att hitta ett ledigt och lämpligt datum att åka ner och hälsa på. Carina skrattar, ”Sådant har aldrig hindrat mig! Jag sa helt enkelt att jag kommer och hälsar på dig istället, och åkte dit.”Första dejten var trevlig, men det var inget blixt från klar himmel för någon av dem, men de bestämde sig ändå för att de skulle ge det ett till möte och ses igen.

Jag frågade, hur gärna vill du träffa mig på en skala från 1 till 10? Svaret blev 10. Då sa jag, okej, då fixar vi det här.

Och fler dejter blev det. Ömsom åkte hon till honom, ömsom han till henne. En stark kärlek växte fram. Bobby ville också träffas men såg samtidigt många praktiska hinder – sina barn, avståndet och sitt jobb. Så det hände liksom inget mer, processen avstannade. Till sist ringde Carina helt sonika upp honom och frågade, ”Hur gärna vill du träffa mig på en skala 1-10?”. Svaret blev 10. ”Då så”, sa hon, ”då fixar vi det här.” Men det kom ändå ett och annat emellan. ”Ganska tätt inpå så åkte jag ett par månader till Nepal för att jobba som volontär. Jag trodde Bobby skulle bli avskräckt av ett sådant avbrott, men stället för att var han glad för min skull och väntade på mig här hemma och jag kunde inta annat än att tänka, wow! Vilken man, vilka känslor!

Carina fortsätter, ”Bobby är mannen jag väntat på i hela mitt liv, jag är så lycklig med honom.” De trivs tillsammans och tröttnar aldrig på att prata och umgås. De plockar svamp, spelar spel, umgås med barnen, lagar massor av mat, springer i skogen och bara njuter av livet. De är ense om det mesta, och det de inte är överens om löser de. De vigdes en glödande höstdag i oktober i all enkelhet, drygt ett och ett halvt år efter deras första möte. De bor nu tillsammans på halvtid och söker efter en större lägenhet så de kan flytta ihop på heltid. ”Det ska bli helt underbart och jag ser fram emot återstoden av mitt liv tillsammans med drömmannen och hans familj!” avslutar Carina.

Vi önskar Bobby och Carina varmt lycka till i framtiden!