Marie-Anne & Peo

Marie-Anne & Peo

En enda dejt räckte för hitta rätt

I början av december förra var både Peo och Marie-Anne medlemmar på eDarling. De hade gått igenom personlighetstestet och skulle nu matchas med andra medlemmar. Och Peo och Marie-Anne blev matchade med just varandra den där första dagen. Marie-Anne bestämde sig direkt för att kontakta Peo, något som visade sig vara en riktig lyckträff…

Marie-Anne berättar: ”Vi hann inte skicka så många meddelanden till varandra innan vi bestämde oss för att träffas, det kändes rätt helt enkelt”.

Marie-Anne och Peo började hålla ihop redan efter första dejten. De var båda överens om att det var något speciellt mellan dem och såg ingen anledning att spilla någon tid. Så bara två månader senare, den 28 februari, förlovade sig paret. Och redan dagen efter var det dags för nästa steg! Peo berättar med ett leende: ”Ja jag tyckte det var lika bra att få det gjort, så jag gjorde slag i saken och friade”. Marie-Anne ler brettoch fortsätter, ”när sommaren sen kom blev det bröllop. Det var en riktig lyckans dag för oss båda”.

Det började som en verkligt fin julklapp, och allt har bara känts rätt sedan dess.

De tillbringade en stor del av sommaren ute vid Marie-Annes husvagn vid en sjö utanför Degerfors. Efteråt flyttade Marie-Anne in i Peos villa där de båda numera njuter av tillvaron. Marie-Anne håller om Peo och berättar: ”Det började som en verkligt fin julklapp, och allt har bara känts rätt sedan dess”.

Vi önskar Marie-Anne och Peo varmt lycka till i framtiden!