Oskar & Diana

Oskar & Diana

Resan mot ett liv tillsammans

Oskar var på jakt efter långvarig kärlek när han hittade Dianas profil på eDarling. Han kände redan vid första anblicken, att den här tjejen var det något speciellt med. Deras första kontakt kom sig av att Oskar skickade iväg ett meddelande till Diana. Väntan blev inte särskilt lång innan Diana svarade och nu var isen bruten.

Diana: ”Vi kände nog samma sak när vi först såg varandra, den här killen kunde jag ju inte släppa. Det dröjde inte så länge sen innan vi hade bytt nummer med varandra”. När deras kontakt väl hade etablerats bestämde sig Diana för att det var dags att träffa Oskar på riktigt. Så en torsdag i november gav hon sig ner mot Landskrona där Oskar bodde. Det skulle bli en överraskning, så nervositeten var stor men hon hade bestämt sig.

Oskar berättar: ”Det ringde på dörren och jag blev väl lite konfunderad över vem det kunde vara. Vilken chock sen! Där stod hon vacker som dag”.

Det ringde på dörren och jag blev lite konfunderad över vem det kunde vara. Vilken chock! Där stod hon. Vacker som dag.

På väg ner för kyrkbacken

Deras första dejt kändes jättebra, de hade saker att prata om hela kvällen och natten. Båda två kände att de kanske hade funnit varandra. Diana stannade kvar hos Oskar hela helgen och när söndagen kom blev också tomheten närvarande. Oskar berättar lite skrattande: ”Nej det kändes ju inte rätt att vi redan skulle skiljas åt, det kom faktiskt lite tårar när det var dags för Diana packa väskan”. ”Men det dröjde ju inte så länge innan vi sågs igen” fyller Diana i.

De sågs några gånger till innan Oskar kände att det inte var någon idé att vänta, han hade ju bestämt sig. Diana berättar: ”Pirret i magen jag kände när han gick ner på knä framför mig var obeskrivligt. Jag visste inte hur jag skulle reagera”. Men hon sa ja och idag är Oskar och Diana man och hustru. Nu drömmer de om ett hus tillsammans och kanske också barn. Men det får framtiden utvisa.

”Vi är så glada över att ha hittat varandra. Tack eDarling”.

Vi önskar Oskar & Diana varmt lycka till i framtiden!