Anna & Lars

Ibland blir det bara rätt

Allt började med att Lars skickade Anna ett leende efter att hon presenterats för honom på eDarling. Efter att Anna tagit emot leendet tog hon en titt på Lars profil, och hon gillade vad hon såg. Hans leende besvarades kvickt, så i det här läget hade både Lars och Anna fått bekräftat att de var nyfikna på varandra.

När Lars började skriva ihop det första meddelandet till Anna var det som om orden bara rann ur honom. Lars skrev en ansenlig mängd text som strax skulle landa i Annas inkorg. ”Oj, det här är långt, tänkte jag när jag öppnade Lars meddelande, men när jag väl började läsa så visade det sig vara väldigt trevligt” berättar Anna. ”Sedan ville inte jag vara sämre, så jag började skriva på ett lika långt och målande meddelande tillbaka” fortsätter hon.

De utbytte långa och ingående beskrivningar av sina liv och personligheter med varandra, tills Lars en dag skrev med sitt telefonnummer i meddelandet till Anna. Två dygn senare var deras första träff planerad.

Lars satte sig i bilen och tog fart mot Annas hemstad. Nervositeten gjorde sig påmind hos honom, och fjärilarna i magen pirrade medan han närmade sig målet. Hemma i köket hos Anna var det samma storm av känslor ”Gud så nervöst det var! Tiden gick väldigt långsamt den där dagen” berättar Anna.

Jag har aldrig träffat någon som är så lik mig, det känns verkligen underbart

Väl framme presenterade de sig för varandra och kramades en kort stund innan de bestämde sig för att ta en promenad tillsammans. De pratade om allt mellan himmel och jord. Redan efter deras första möte kände både Lars och Anna att de träffat mitt i prick. ”Jag hade aldrig träffat någon som var så lik mig, det var verkligen underbart.” berättar Anna.

”Det blev så himla lyckat första gången vi sågs. Nu väntar vi varje vecka på att helgen ska komma så vi får träffa varandra igen. Under tiden går telefonen varm, jag vill aldrig sluta prata med Anna när jag väl börjat” berättar Lars. ”Tack alla på eDarling, utan er hade vi aldrig träffats!” säger paret i kör.

Vi önskar Anna och Lars all lycka i framtiden!