Kaj & Iréne

Kaj & Iréne

En kärlek som bara växer

Allt började på eDarling för lite mer än ett år. Efter att ha blivit presenterad för Kaj fastnade för Iréne direkt. Varje dag såg hon fram emot att komma hem och se om där fanns ett nytt meddelande från Kaj, och för att ta ännu en liten titt på hans profilbilder. Tack och lov kände han likadant!

Kaj och Iréne blev presenterade för varandra som partnerförslag, och Iréne fastnade både direkt för Kajs profi. Hon skickade ett leende, och Kaj svarade med ett meddelande. ”Jag såg verkligen fram emot att komma hem under den där perioden! Varje dag hoppades jag att jag fått ett nytt meddelande från Kaj.” berättar hon. ”Sedan tyckte jag faktiskt mycket om att bara titta på hans bilder också!” skrattar hon blygt.

Efter en hel del meddelanden bestämde de att de skulle höras på telefon och kanske ses om allt kändes rätt. Irene berättar om det där första telefonsamtalet, ”Gud så nervöst! Vad skulle han ha för röst? Vad skulle jag tycka om den? Men allt kändes jättebra när han väl svarade”. Samtalet flöt på och de stämde träff redan den kommande söndagen.

Första träffen utvecklades till en fantastisk kväll. Middag var god, sällskapet underbart, och efteråt ville vi inte skiljas åt.

De hade stämt träff på romantisk restaurang vid Hjälmarens strand som Kaj hade sett ut. De åt och pratade hela natten. Kaj berättar: ”Det utvecklades till en fantastisk kväll. Middag var god, sällskapet underbart, och efteråt ville vi inte skiljas åt. Det slutade med att vi tog en lång promenad utmed sjön tillsammans”. Efter deras första dejt växte sig känslorna mellan Kaj och Iréne bara starkare. Iréne valde att ta tjuren vid hornen och berätta hur hon kände. ”Bara tre veckor från att vi först träffades, sa jag som det var till Kaj. Jag vill vara ihop med dig. Tack och lov var han helt på samma nivå” skrattar hon. ”Sedan dess har det varit vi två” fyller Kaj i. ”Och vi är evigt tacksamma för att eDarling förde oss samman!”

Vi önskar Kaj och Iréne varmt lycka till i framtiden!