Lotta & Dennis

Lotta & Dennis

Fann kärleken bland Lyckträffarna

Lotta och Dennis blev medlemmar på eDarling ungefär samtidigt i december förra året. Efter några mindre lyckade träffar var blev de presenterade för varandra på eDarling i maj året därpå. Båda tyckte om vad de såg på den andras profil och de utväxlade några meddelanden, innan de beslöt sig för att ses på riktigt.

Av en slump var Dennis nere i Helsingör och spelade golf just den helgen. Eftersom Lotta bodde i Helsingborg, passade de på att utnyttja tillfället att ses över en middag. Så Lotta tog båten över till Helsingör och Dennis mötte upp vid färjan. De hittade en mysig restaurang där de åt en god middag och delade en flaska vin i lugn och ro. Timmarna gick, de pratade och pratade… Plötsligt var klockan halv två på natten och de blev vänligt men bestämt utkörda från restaurangen. ”Det var så lätt att prata med honom, det kändes precis som om vi var gamla vänner!” förklarar Lotta.

Efter middagen promenerade Dennis hem till hotellet medan Lotta tog båten tillbaka till Helsingborg. ”Det fullkomligt ösregnade hela vägen hem men det var inget jag märkte av”, skrattar Lotta. ”Tankarna var helt på annat håll.”

Vi är som två pusselbitar. Känns helt fantastiskt att få känna så här. Att få vara så älskad för den man är.

Veckan därpå gick telefonen på högvarv, samtalen blev långa och många. Snart sågs de dessutom varje helg, och några månader senare tillbringade Lotta sin semester hos Dennis i Vetlanda. Midsommarhelgen firades tillsammans, en helg senare reste de till Stockholm för en weekend med konsert tillsammans. ”Ju mer vi träffades desto mer känslor fick vi för varandra. Det märktes tidigt att vi tänkte likadant, Vi praktiskt taget avslutade varandras meningar . Och nu kan vi helt enkelt inte vara utan varandra.” säger Dennis.

En bit in i förhållandet åkte Dennis på en långresa till USA med sin dotter. Saknaden var stor, och när han kom hem igen kände de båda två att det var dags för en gemensam resa. Valet föll på Paris, kärlekens stad, och de passade på att fira Lottas födelsedag med pompa och ståt. ”Det blev vår första resa tillsammans och den var alldeles fantastisk och romantisk. Efteråt kände vi att det var vi två som är menade för varandra. Vi hör ihop.” berättar Lotta.

Hon fortsätter, ”Nu har det snart gått ett år sedan vi träffades och det blir bara bättre och bättre. Vi har firat vår första jul ihop och det kommer att bli många framöver, det är vi säkra på.” Dennis fyller i, ”Vi pratar stup i ett om hur otroligt det är att vi funnit varandra och hur bra vi passar ihop. Vi brukar skämta om att vi måste ha varit gifta med varandra länge i ett tidigare liv. Vi är som två pusselbitar. Känns helt fantastiskt att få känna så här. Att få vara så älskad för den man är.”

Det enda smolket i bägaren är att Lotta och Dennis bor 23 mil ifrån varandra. Men de tror båda att boendesituationen är något relativt tillfälligt. ”I våra gemensamma framtidsplaner finns ju naturligtvis tanken om att vi ska införskaffa ett gemensamt hem då barnen är utflugna, vilket sker inom en snar framtid. Vi har ingen brådska… Vi vet att det är vi och att allting löser sig bara man älskar varandra. Och det gör vi. Tack eDarling för att vi två fann varandra! Vilken Lyckträff!”

Vi önskar Lotta och Dennis varmt lycka till i framtiden!