Monika & Anders

Känslor som är svåra att motstå

Det fanns en brinnande längtan efter kärlek hos både Monika och Anders nä de först blev medlemmar. När de sedan presenterades för varandra väcktes en nyfikenhet som inte slocknat än. Deras är en varm historia om känslor som är svåra att motstå och om en kärlek som bara växer.

”Direkt när vi blev matchade med varandra blev jag intresserad. Så snart vi hade tagit kontakt uppstod också en intensiv mejlväxling mellan oss, och jag skrev redan i första meddelandet att jag tyckte vi skulle träffas om tycke skulle uppstå” berättar Monika. Efter tre veckors mejlande kände Anders att tycke faktiskt hade uppstått, och skrev till Monika hur han kände. Då fanns ingenting att vänta på längre. ”Jag kände precis likadant, så jag bestämde helt enkelt att vi skulle träffas” säger Monika med ett skratt.

Första träffen… det blev en fantastisk dag. Vi satt länge kvar vid sjön och tittade på svanfamiljerna som gjort oss sällskap.

Sagt och gjort. Monika och Anders bestämde möte på Monikas initativ. De möttes en solig dag vid en avsides grillplats i vacker natur. Vädergudarna var på deras sida, och värmen speglade känslorna som började spira mellan dem. ”Det blev en fantastisk dag, vi satt länge kvar vid sjön och tittade på svanfamiljerna som gjorde oss sällskap under vår dejt” berättar Monika. Deras första möte gav mersmak och en ny träff blev raskt inplanerad. ”Den här gången åkte vi in till stan och gick på bio tillsammans innan vi fortsatte kvällen på ett kvällsöppet café” berättar Anders.

Monika och Anders är nu ett par sedan fem månader tillbaka och tror båda på många fler tillsammans. De känner att de äntligen har hittat den där specialle personen att dela livet med; själsfränden. De besöker varandra så ofta de kan och njuter mycket i varandras sällskap.

Vi på eDarling önskar dem varmt lycka till i deras framtida liv!