Stefan & Elisabeth

Deras gemensamma framtid formades en natt

Ett kort möte ledde till ett längre, och redan efter den andra träffen var det tydligt att Stefan och Elisabeth var menade för varandra. Deras resa tillsammans började med kaffe som i sin tur ledde till en härlig natt fylld av champagne, rosor och dans.

När Stefan och Elisabeth blivit medlemmar på eDarling tog det inte lång tid innan de blev presenterade för varandra som partnerförslag. Intresset väcktes direkt. Efter de inledande meddelandena stod det klart att båda ville ses över en kaffe ganska snart, innan någon hann utveckla känslor, för att känna av stämningen och se om där verkligen fanns personkemi. Träffen var kort, men gick väldigt bra – de skiljdes med en kram och löften om att snart ses igen. ”Vi bestämde redan då för att det här vill vi ta vidare. Vi visste inte riktigt hur, men vi skulle definitivt ses igen” berättar Stefan. ”Jaa, det gav mersmak.” fyller Elisabeth i. ”Jag ringde upp Stefan ganska snart igen efter vårt första möte. Jag hade bestämt att jag ville komma över till hans stad nästa helg och se var det kunde leda, och det var han med på.” För säkerhets skull tog hon in på hotell. ”Jag visste ju inte hur det skulle kännas att ses igen, jag ville inte riskera att hamna i en knepig situation om det inte klickade.”

Sagt och gjort, Elisabeth kom till Stefans stad på fredagen och checkade in på hotellet. Väl inne på hotellrummet möttes hon av en härlig överraskning: Stefan hade beställt upp ett stort fång röda rosor och det låg en bättre flaska champagne på kylning. Först visste hon inte hur hon skulle reagera. ”Det bara kändes som, wow, vilken grej liksom! Men ändå nästan som att han hade ansträngt sig lite för mycket. Men det gjorde mig verkligen nyfiken. Man kan lugnt säga att jag var peppad på att se vad som skulle hända under kvällen!”

Det var bara vi den där natten. Jag märkte knappt att den fanns andra människor omkring oss. Det var så rätt.

Det visade sig att kvällen skulle fortsätta i romantikens tecken. De möttes upp utanför restaurangen där de hade bord för kvällen, åt och drack och njöt av varandras sällskap. Stefan behövde inte ångra sitt djärva drag med rosor och champagne, middagen gick perfekt. ”Allt efter att timmarna gick insåg jag att jag kände mig starkt dragen till den här kvinnan. Vi kunde prata om allt och ingenting. Skrattet fanns hela tiden i närheten” minns han.

När middagen var över var ingen av dem redo att avsluta kvällen. De fortsatte vidare på en drink, som blev till fler och så småningom förflyttade de sig mot dansgolvet. ”Det var bara vi den där natten. Jag märkte knappt att den fanns andra människor omkring oss. Det var så rätt.” berättar Elisabeth med ett leende.

Efter en sådan känslosam andra dejt fanns ingen återvändo. Stefan och Elisabeth blev ett par, och de har bestämt sig för att tillbringa livet tillsammans. ”En sådan här chans kommer nog bara en gång i livet” säger Stefan. ”Tack eDarling för att ni gjorde det möjligt!”

Vi önskar Stefan och Elisabeth varmt lycka till i framtiden!