För singlar med höga anspråk

Jag är en:
Vänligen ange om du är man eller kvinna.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.

Allt om eDarlings dejting app

Obegränsad dejting – när och var du vill. eDarlings dejting app för smartphones och surfplattor gör det möjligt för dig att finna en drömpartner även när du är på språng!

Oavsett om du befinner dig på tåget, i caféet eller i sommarstugan så kan du nu träffa ditt livs kärlek var du än är. Tack vare eDarlings app är du bara bara några få klick bort massvis av härliga singlar så länge du har din smartphone till hands.

Nedladdningen av eDarlings app sker från App Store helt gratis. Om du har registrerat dig som medlem på eDarling kan du logga in på din profil med hjälp av vår app. Dejting app med eDarling

eDarlings dejting app är designad med dig i åtanke

eDarlings app är enkel och överskådlig – med en lättnavigerad och snygg design. I huvudmenyn kan du nå de viktigaste funktionerna för ditt partnersökande: skriva meddelanden, se partnerförslag, upptäcka vilka som besökt din profil, se din egen profil samt läsa tips och ändra dina inställningar. Du får snabbt en överblick av vad som hänt på din eDarlingprofil direkt när du loggar in på appen.

Ett leende till hands

Ta del av nya tekniska möjligheter för att ta emot meddelanden och partnerförslag, utnyttja din smartphone underlätta sökandet efter en drömpartner. genom ett enkelt fingertryck på din smartphone kan du skicka iväg ett leende till ett intressant partnerförslag, var du än är.

Du behöver inte vara uppkopplad för att hålla dig uppdaterad om vad som händer på din profil. Aktiverar du pushnotifikationer så skickar vi meddelanden direkt till din telefon när någonting nytt hänt på din profil.

Ladda upp foton med eDarlings app

eDarlings app är enkel att använda om du vill ladda upp nya bilder på dig själv. Ta en bild på dig själv ute på en solskenspromenad, ladda upp den på din profil och snart kanske du har någon som går där bredvid dig.

Fritt fram för kärleken!

Med eDarlings nya app kan du alltid leta efter en partner, var du än är. Dessutom utvecklas den ständigt och utrustas med nya funktioner och möjligheter. Appen gör det därmed lättare att hitta kärleken! Till skillnad från appar som Tinder så matchas du på grund av kompatibilitet med en person – inte deras utseende.

Så använder man appen: (iOS)

1 Ta personlighetstestet och fyll i din profil och dina preferenser

2 Emotta kompatibla matchningar dagligen och få tillgång till dina matchningars kompletta profiler

3 Ta kontakt med någon genom att skicka ett leende eller genom att låta hen veta att du gillar något på hens profil

4 Be din match om fler foton

5 Skicka och få ett oändligt antal av meddelanden

6 Se vilka som besökt din profil

7 Ladda upp bilder direkt från din telefon eller ditt Facebook-konto till din profil

Testa eDarlings dejting app

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.edarling.mobile&hl=sv

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz