De är snyggast i Sverige – enligt dem själva

Snyggaste singlarna i Sverige listade

PRESSMEDDELANDE press logo

30:e Mars 2015

De är snyggast i Sverige – enligt dem själva

En stor studie gjord på svenska singlar registrerade på dejtingsidan eDarling avslöjar att Stockholmare är snyggast i Sverige – åtminstone enligt dem själva.

Undersökningen är baserad på hur medlemmar rankar sin egen attraktivitet på en skala från 0-7. Siffrorna avslöjar att singlarna i Stockholm anser sig själva attraktivast i hela landet, tätt följda av Malmö, Göteborg, Lund och Uppsala som alla befinner sig i topp fem. Värt att notera är att den högsta rankningen kom ifrån förorter till huvudstaden, så som Lidingö och Täby, snarare än de boende i centrala Stockholm.

Här finner man de singlarna i Sverige som anser sig mest attraktiva:

 1. Stockholm
 2. Mamö
 3. Göteborg
 4. Lund
 5. Uppsala
 6. Helsingborg
 7. Jönköping
 8. Kungsbacka
 9. Halmstad
 10. Växjö

Och här anser man sig minst attraktiv:

 1. Motala
 2. Boden
 3. Katrineholm
 4. Strängnäs
 5. Sandviken
 6. Härnösand
 7. Karlskoga
 8. Hudiksvall
 9. Örnsköldsvik
 10. Västervik

Om eDarling eDarling är en matchmakingsajt för singlar som söker en långsiktig relation. Sajten har funnits i Sverige sedan juni 2010 och är en av de ledande matchmakingsajterna i landet. eDarling är idag den snabbast växande online-matchmakingtjänsten i Europa. eDarling leds av Berlinbaserade företaget Affinitas GmbH och har erbjudit tjänsterna sedan Maj 2009.Har du frågor eller funderingar? Hör gärna avdig till [email protected]